Libnet.ro
UNICEF

22:45

George Burcea, lovitura finala pentru Andreea Balan! in ce emisiune va aparea la PRO TV

Playtech Playtech,
George Burcea, lovitura finala pentru Andreea Balan! in ce emisiune va aparea la PRO TV

In curand, la PRO TV va incepe un nou show plin de provacari, care mai de care, mai grele, pentru trei vedete. Ferma este provocarea asumata, dar sa fie tot ceea ce urmeaza exact asa cum se asteptau? Aflam, in curand, intr-un nou sezon. Anda Adam, George Burcea, Paul Diaconescu, Ana Maria Ababei au acceptat . continuă pe Playtech

George Burcea va aparea pe micile ecrane. La ce show TV va participa fostul sot al Andreei Balan

Noi concurenti care vor participa la Ferma au fost anuntati. Printre ei se numarar Anda Adam, Paul Diaconescu, Ana Maria Ababei, dar si George Burcea, dostul sot al Andreei Balan. Actorul este incantat de.

Andreea Balan, facuta KO de George Burcea la tribunal. Ce se intampla in divortul anului

Scandalul momentului, divortul Andreei Balan de George Burcea i-a un nou traseu, mai ales dupa ultimele acuzatii facute de Andreea si dupa cele mai recente dezvaluiri din familia celor doi. Razboiul sexelor in familia Balan-Burcea Daca Andreea il acuza pe George Burcea de cateva luni de zile de tratamente rele si dupa ce Andreea a .

Anda Adam, George Burcea, Paul Diaconescu si Ana Maria Ababei, printre concurentii emisiunii Ferma

Anda Adam, George Burcea, Paul Diaconescu si Ana Maria Ababei sunt decisi sa depaseasca orice provocare la care ar putea fi suspussi in emisiune.

Ce drama pentru Andreea Banica. Momente tulburatoare: este crunt ce i s-a intamplat

Andreea Banica stie ce este suferinta. Artista a trecut prin cumpene serioase, dupa ce si-a pierdut tatal, mama si bunicul. Vedeta a vorbit deschis despre greutatile pe care i le-a scos viata in cale, dar si cum au schimbat-o si au modelat-o in femeia care este acum. Andreea Balan a trait adevarate drame Andreea Banica .

Lovitura dura pentru romani. A fost actualizata lista statelor din zona galbena. incepand de maine, persoanele care vin din aceste tari vor sta in carantina 14 zile

In urma actualizarii listei tarilor cu risc epidemiologic ridicat, mii de romani vor fi afectati de decizia privind ultima tara adaugata pe lista acestor state din zona galbena. Institutul National de Sanatate Publica a anuntat ca lista este valabila incepand din 11 august si cuprinde 41 de tari in cazul carora se aplica masura carantinarii .

Lovitura dura pentru Nicusor Dan, inainte de alegeri

Lovitura pentru candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan. Semnul sau electoral a fost respins de Biroul Electoral Central. De asemenea, BEC a respins cererile de inregistrare a semnelor electorale la alegerile locale si in cazul candidatilor independenti Dan Cristian Popescu, Gheorghe Man si Lucian-Tiberiu Bodea l.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )