Libnet.ro
UNICEF

19 Apr.

Mesajul Andreei Berecleanu pentru Cristina Topescu. Ce a scris pe coroana pe care a depus-o la capataiul ei

Playtech Playtech,
Mesajul Andreei Berecleanu pentru Cristina Topescu. Ce a scris pe coroana pe care a depus-o la capataiul ei

La capataiul Cristinei Topescu au sosit atat membrii familiei, dar si colegi si oameni care au iubit-o. Printre acestia s-a aflat si jurnalista Andreea Berecleanu, care i-a adus fostei sale colege de breasla o coroana cu un mesaj tulburator. Mesajul Andreei Berecleanu pentru Cristina Topescu Potrivit cancan. ro, Andreea Berecleanu a sosit imbracata in haine de . continuă pe Playtech

Gestul facut de Klaus Iohannis pentru Cristina Topescu. Cei care au mers la capela nu se asteptau la asa ceva

Seful statului a facut gestul in aceasta miercuri. Sicriul cu trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost adus la capela cimitirului Bellu, in jurul pranzului. De asemenea, si mama fostei prezentatoare a ajuns in tara, fiind ajutata de rude sa se deplaseze pana la capataiul vedetei. Gestul facut de Klaus Iohannis pentru Cristina Topescu Klaus .

Mesaj dur catre BOR, din cauza slujbei de inmormantare pentru Cristina Topescu: Nu are nevoie de corupti in sutane!

Decesul Cristinei Topescu starneste tot soiul de reactii. Jurnalista a fost gasita fara suflare in seara de duminica, pe 12 ianuarie, de catre politisti, la solicitarea vecinilor. Peste o zi va avea loc si ceremonia de incinerare a acesteia, la care vor participa familia si apropiatii sai. De asemenea, astazi a ajuns in tara si .

Explicatiile pentru lipsa slujbei crestine pentru Cristina Topescu. De ce preotii nu vor rosti Tatal Nostru

Vin si explicatiile pentru lipsa slujbei crestine pentru Cristina Topescu. Decizia familiei de a o incinera pe Cristina contravine cutumelor Bisericii Ortodoxe Romane. Sfantul Sinod este categoric in aceasta privinta: este o practica necrestina care atrage dupa sine refuzul preotilor de a savarsi orice serviciu religios, cat si o pomenire ulterioara. in esenta, Biserica nu accepta incinerarea pentru ca este o forma de dispret fata de natura umana. Dumnezeu a spus ca suntem pamant si in pamant trebuie sa ne intoarcem, se explica intr-un comunicat mai vechi al Sfantului Sinod.

Experienta traumatizanta pentru Cristina Topescu. Cum a salvat-o Mircea Lucescu din inchisoarea comunista

Cristina Topescu, fosta jurnalista care a murit la 59 de ani, a traversat clipe cumplite in tinerete, din cauza regimului comunist.

Mesajul trist pe care Cristina Topescu l-a scris la un an de la moartea tatalui sau: Ma intreb daca ne-om mai vedea vreodata. Altfel, nimic n-are niciun sens

Cristina Topescu a murit la varsta de 59 de ani si la doi ani de la disparitia tatalui sau, celebru comentator sportiv Cristian Topescu.

Mesajul lui Stefan Banica dupa moartea Cristinei Topescu, iubita lui din tinerete: Am trait una dintre cele mai intense si frumoase perioade din viata mea

Cantaretul si actorul Stefan Banica 52 de ani) a scris un mesaj de adio emotionant pentru Cristina Topescu, prima iubita a artistului, care a fost gasita moarta pe 12 ianuarie, la varsta de 59 de ani.

Ultimul SMS trimis de Cristina Topescu, inainte sa moara. Iau un somnifer puternic, nu stiu cat mai rezist

Ultimul SMS trimis de jurnalista Cristina Topescu, inainte sa moara. Fosta realizatoare TV i-a scris unui amic. Care ar fi, de fapt, data in care si-a dat ultima suflare? Ultimul SMS trimis de Cristina Topescu, inainte sa moara Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la varsta de 59 de ani. Fiica celebrului comentator sportiv .

Cristina Topescu a murit. Mesajul sfasietor pe care jurnalista l-a transmis la moartea tatalui ei

Cristina Topescu a murit, iar trupul acesteia a fost descoperit pe 12 ianuarie, duminica seara, in casa.

Ce cosmar a trait Cristina Topescu, in perioada in care a lucrat la Antena 3. CTP face dezvaluiri socante

Cristian Tudor Popescu a facut dezvaluiri cutremuratoare dupa moartea Cristinei Topescu. Gazetarul a publicat un editorial in care a scris despre reactiile disproportionate aparute dupa trecerea in nefiinta a vedetei TV, mentionand perioada in care aceasta a lucrat la postul de televiziune Antena 3. CTP a reactionat dupa moartea Cristinei Topescu Cristina Topescu si Cristian .

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Rares Bogdan: Un Om bun, de o sensibilitate profunda si o femeie distinsa, inteligenta, cultivata si frumoasa (VIDEO)

Rares Bogdan, europarlamentar PNL, a scris, pe pagina sa de Facebook, ca jurnalista Cristina Topescu a fost un Om bun, de o sensibilitate profunda si o femeie distinsa, inteligenta, cultivata si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2755 seconds )