Libnet.ro
UNICEF

13:30

Oana Roman a ajuns cu mama ei la spital. Ce a patit Mioara, dupa sarbatori

Playtech Playtech,
Oana Roman a ajuns cu mama ei la spital. Ce a patit Mioara, dupa sarbatori

Oana Roman a fost prezenta in emisiunea Trairi alaturi de Andreea Mantea, de la Kanal D, in cadrul careia a vorbit despre cele mai recente provocari, separarea de sotul ei, Marius Elisei, cum s-a descurcat in pandemie, cine ii este alaturi, dar si care este starea de sanatate a mamei ei, Mioara Roman, care nu . continuă pe Playtech

Oana Roman dezvaluie adevaratul motiv al separarii de Marius Elisei. Mama vedetei, sursa neintelegerilor din familie

Parasita de sot chiar in prag de Sarbatori, Oana Roman a dezvaluit adevaratul motiv al separarii. in ciuda faptului ca in cuplu au mai avut loc neintelegeri soldate cu scurte perioade de separare, vedeta.

EXCLUSIV Lovitura dura pentru Oana Roman, chiar de ziua ei. Oana Zavoranu sigur rade copios

Chiar de ziua ei onomastica, Sf. Ioan, Oana Roman primit o lovitura grea. Aceasta a pierdut procesul intentat Oanei Zavoranu, prin care ar fi dorit sa o faca pe aceasta sa plateasca pentru vorbele pe care bruneta le-a spus pe Internet la adresa ei. Lovitura dura pentru Oana Roman, chiar de ziua ei Demersul in .

Cine este barbatul cu care Oana Roman a petrecut Revelionul. Oare ce va zice Oana Zavoranu?!

Oana Roman si Marius Elisei s-au despartit inainte de Craciun, asa ca sarbatorile de iarna i-au prins separat pentru prima data in aceasta perioada. Chiar daca si in trecut relatia lor a suferit miscari tectonice, cei doi parteneri s-au reunit mereu in jurul bradului, de dragul copilului, dandu-si o noua sansa. De aceasta data, niciunul .

Oana Roman, atacata de fanii sai. Detaliul observat de oameni, reactiile au fost evidente

Oana Roman, atacata de fanii sai. Detaliul observat de oameni, reactiile au fost evidente. Vedeta a crezut ca poate sa pozeze incitant daca a slabit, insa fanii nu au apreciat momentul. Oana Roman, aparitie de infarct intr-un body incitant. Fanii au inebunit de nervi cand au vazut-o Oana Roman a fost atacata de proprii sai .

Ce se intampla cu Oana Roman pe 14 ianuarie 2021. Vedeta a facut anuntul aseara

Anul 2021 se anunta promitator pentru Oana Roman. Desi acum pe jumatate, despartindu-se de sotul ei, Marius Elisei, in plan profesional, totul merge ca pe roate. Vedeta isi va indeplini unul dintre cele mai mari visuri. Fanii ii vor putea urmari din nou evolutia pe micile ecrane din 14 ianuarie. Oana Roman revine la TV.

Oana Roman a izbucnit in plans, la TV. Nu a mai suportat, a spus ce ii lipsea lui Marius Elisei VIDEO

Nu mai este un secret ca Oana Roman si Marius Elisei si-au spus adio la finalul anului 2020. Cum, de altfel, nu este secret nici ca cei doi si-au petrecut pentru prima data sarbatorile de iarna separat. Declaratiile Oanei Roman despre despartirea de tatal copilului ei. Vedeta a izbucnit in plans. Oana Roman, marturisire dureroasa.

De ce s-a despartit Oana Roman, de fapt, de sotul sau. Adevarul s-a aflat abia acum

Cuplul format din Oana Roman si Marius Elisei au avut parte de mai multe despartiri si reconcilieri de-a lungul relatiei lor. De aceasta data pare sa fie fara cale de impacare. Motivul care i-a adus din nou in acest punct. Probleme au fost interioare. Oana Roman, in lacrimi la TV. De ce s-a despartit de .

Petre Roman a intervenit in divortul fetei sale. Cum a reactionat Oana Roman, in cel mai scurt timp

Dupa ce au fost casatoriti sase ani de zile, Oana Roman si Marius Elisei divorteaza. Fostul premier, Petre Roman nu s-a impacat prea usor cu ideea ca fiica lui va ramane singura cu un copil si a intervenit sa ii impace pe cei doi. Petre Roman a intervenit in divortul fetei sale Oana Roman a .

Dorian Popa a ajuns la spital. Imaginile care par ingrozitoare. Ce s-a intamplat, de fapt

Face ce face, si Dorian Popa isi pune fanii pe jar. De data aceasta, artistul a aparut pe Instagram cu nasul bandajat si cu fata umflata, abia putand sa vorbeasca sau sa respire. Ce i s-a intamplat artistului? Dorian Popa a ajuns la spital Dupa ce si-a surprins fanii cu schimbarea numelui din buletin, Dorian .

Inna a ajuns la spital. Ce accident a avut cantareata, chiar in aceste zile

Inna a pasit putin cu stangul in Noul An. Celebra cantareata a suferit un mic accident pentru care a fost nevoie de ingrijirile medicilor. Ce s-a intamplat cu solista zilele acestea? Inna, accident la inceput de 2021. De ce a ajuns solista la spital? Inna a avut parte de un accident dureros chiar la inceput .

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )