Libnet.ro
UNICEF

06:15

De ce s-au despartit, de fapt, Stefan Banica Junior si Andreea Marin. Formau cuplul perfect al anilor 2010

Playtech Playtech,
De ce s-au despartit, de fapt, Stefan Banica Junior si Andreea Marin. Formau cuplul perfect al anilor 2010

Vedeta de televiziune Andreea Marin si cantaretul Stefan Banica Jr. s-au casatorit in ianuarie 2006 si au impreuna o fetita, Ana Violeta, nascuta in decembrie 2007. Care este motivul despartirii dintre Andreea Marin si Stefan Banica Despre casnicia dintre Andreea Marin si Stefan Banica junior au curs rauri de cerneala. S-a disecat orice fraza, orice . continuă pe Playtech

Cum se mentine in forma Stefan Banica Jr, la 52 de ani

Stefan Banica Junior 52 de ani) are o familie frumoasa, o cariera de succes si trei copii frumosi. Artistul este, chiar si dupa mai bine de 30 de ani de cariera, la fel de activ si bucuros sa faca ceea ce face.

Ce s-a ales azi de Serban din Liceenii. Colegul lui Stefan Banica Jr. a luat-o de la zero in alta tara

Tudor Petrut l-a interpretat pe Serban Pascu in filmul Liceenii si, desi a cunoscut gloria dupa 1986 cand a aparut pelicula, viata l-a dus pe alte meleaguri si l-a indreptat si spre alta meserie. Colegul lui Stefan Banica Jr. a luat-o de la zero in America. Serban, colegul lui Banica din Liceenii, a luat-o de .

Lavinia Parva a facut acum anuntul. Multi si-au pus semne de intrebare, dar gestul lui Stefan Banica Jr. spune totul despre casnicia lor

Lavinia Parva si Stefan Banica Jr. au fost mereu atat de atenti cu viata personala, incat multi si-au pus semne de intrebare legate de mersul lucrurilor in casnicia lor, mai ales ca artista posta pe Instagram numai poze cu fiul ei si niciodata cu cei doi. Lavinia Parva a facut acum anuntul Lavinia Parva nu .

Cum a aparut Stefan Banica Jr la capataiul Cristinei Topescu. Oamenii au fost coplesiti de emotie

Cantaretul le-a oferit tuturor momente emotionante, odata ce-a ajuns la capataiul Cristinei Topescu. Jurnalista de 59 de ani a fost condusa pe ultimul drum, astazi, insa intr-un mod ceva mai diferit fata de alte vedete de la noi, cand au trecut in nefiinta, fiind incinerata. Fosta prezentatoare a fost gasita fara suflare in casa, duminica, .

El a fost marea dragoste a Cristinei Topescu. Nu este vorba despre Stefan Banica, ci despre un alt barbat celebru din Romania |Informatie in premiera

A stat in lumina reflectoarelor aproape 4 decenii, insa, despre viata amoroasa a Cristinei Topescu s-au stiut intotdeauna foarte putine detalii. Fosta prezentatoare TV nu a fost casatorita niciodata si a suferit enorm din cauza faptului ca, din motive medicale, nu a reusit sa aduca pe lume un copil. Totusi, marea dragoste a trecut prin .

Andreea Marin a facut senzatie in Bali. La 45 de ani s-a filmat in costum de baie. Ce le-a transmis fanilor

Andreea Marin si iubitul ei, Adrian Brancoveanu, au pus-o de o vacanta pe cinste in Bali. La 45 de ani, cea supranumita Zana Surprizelor a facut senzatie in costum de baie, intr-unul dintre cele mai exotice locuri de pe pamant. Andreea Marin a facut senzatie in Bali Andreea Marin a ales sa-si petreaca vacanta in .

Andreea Marin si Mihaela Radulescu au dat piept. Cum s-au duelat divele in decolteuri indraznete

S-au jignit cu perdea, limbajul injurios si-a facut si el loc, iar rivalitatea continua, desi a trecut mult timp de cand au trecut prin mintea acelaiasi barbat. Andreea Marin si Mihaela Radulescu au datpiept, duelandu-se, pe nepusa masa, in decolteuri indraznete. Andreea Marin si Mihaela Radulescu s-au duelat in decolteuri indraznete Pe seama rivalitatii dintre .

Din pacate, vestile nu sunt absolut deloc bune! Adevarul despre Andreea Marin a iesit la iveala...

Andreea Marin este, fara indoiala, una dintre cele mai indragite vedete din Romania. DESPARTIREA MOMENTULUI iN SHOWBIZ! ADIO, TEO TRANDAFIR! VESTEA A CAZUT CA UN TRASNET GALERIE FOTO) Putini dintre.

Incinerarea Cristinei Topescu: Stefan Banica Jr. a facut GESTUL EXTREM la crematoriu! Nu a mai suportat DUREREA

Printre personalitatile care au venit la cimitirul Vitan Barzesti din Capitala pentru a-si lua ramas bun de la Cristina Topescuse numara si celebrul cantaretStefan Banica Jr, care in trecut.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )