Libnet.ro
UNICEF

19:45

Scandal, la Puterea Dragostei. Andreea Mantea, consternata. Ce a putut sa ii spuna Fizz unui concurent

Playtech Playtech,
Scandal, la Puterea Dragostei. Andreea Mantea, consternata. Ce a putut sa ii spuna Fizz unui concurent

Scandalul se tine scai de Puterea Dragostei! Tensiunile au ajuns la cote maxime. Daca pana acum majoritatea baietilor se certau cu Fizz, Baxter a inceput singur razboiul cu vedeta, fara niciun coleg alaturi. Cum s-a petrecut totul si de le ce s-au mai incins baietii de data aceasta? Scandal fara margini la Puterea Dragostei! Ce . continuă pe Playtech

VESTE TRISTA! Lacrimi pentru Andreea Mantea! Din pacate, este adevarat...

Andreea Mantea, gazda emisiunii Puterea Dragostei, a facut un anunt soc pentru telespectatori - vedeta intentioneaza sa paraseasca show-ul matrimonial.

Andreea Mantea a dezvaluit ca iubeste din nou, in emisiunea Se Striga Darul de la Kanal D. Cine i-a smuls marele secret

Andreea Mantea a ramas o buna bucata de vreme singura. Cunoscuta prezentatoare de televiziune a decis ca o perioada sa se ocupe de proiectele sale si de baietelul ei, David. Din fericire pentru aceasta, singuratatea nu mai face parte din viata ei. Ce dezvalurii surprinzatoare a facut aceasta? Andreea Mantea iubeste din nou Focoasa bruneta .

Larisa de la Puterea Dragostei a dezvaluit motivul pentru care a pierdut sarcina: Sper sa imi revin

Larisa de la Puterea Dragostei si-a facut intr-un final curaj sa vorbeasca despre trauma vietii sale. Aceasta a ramas insarcinata, dar, din nefericire, a fost nevoita sa faca intrerupere de sarcina. Blondina a vorbit pentru prima oara de lucrurile prin care a trecut si care a fost, de fapt, motivul pentru care a facut nu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )