Libnet.ro
UNICEF

23:01

Andreea Balan, in culmea fericirii. Ce s-a intamplat la petrecerea de 1 an a Clarei FOTO

Playtech Playtech,
Andreea Balan, in culmea fericirii. Ce s-a intamplat la petrecerea de 1 an a Clarei FOTO

Clara, fiica cea mica a Andreei Balan, a implinit varsta de un an la data de 4 martie 2020, iar la cateva zile, mama ei i-a organizat o mare petrecere, la care au particiat nasii, dar si prieteni apropiati. Artista a publicat pe canalul sau de YouTube imagini de la ruperea turtei. Andreea Balan, in . continuă pe Playtech

Ce s-a intamplat, de fapt, intre Andreea Balan si George Burcea, in noaptea de Revelion. Avem imaginile

Ce s-a intamplat intre Andreea Balan si George Burcea in noaptea dintre ani? Felul in care au fost surprinsi cei doi atunci explica tot! Iata imagini cu inca sotii Burcea care demonstreaza cum mariajul lor s-a distrus pas cu pas, in liniste! Ce s-a intamplat intre Andreea Balan si George Burcea de Revelion? Noaptea dintre .

Andreea Balan, marturisiri despre trecutul ei. Ce s-a intamplat inca de la 12 ani

Cariera i-a fost tinta de la o varsta frageda, iar acum, dupa separarea de tatal copiilor ei, ii este alinare. Andreea Balan a facut marturisiri, pe Instagram, despre trecutul ei. Andreea Balan, marturisiri despre trecutul ei Andreea Balan a debutat in televiziune in anul 1994, in cadrul emisiunii Ba Da, Ba Nu. Doi ani mai .

VIDEO Ce a recunoscut Andreea Balan, de ziua fetitei ei. I-a spus tot lui Aurelian Temisan

Andreea Balan nu se mai straduieste sa ascunda nimic! Cunoscuta cantareata nu doar ca a oferit detalii despre cum se simte, dar i-a si marturisit direct lui Temisan anumite lucruri. Ce a spus solista la ziua fetitei sale? Andreea Balan i-a spus tot lui Aurelian Temisan Andreea Balan a serbat unul dintre cele mai fericite .

George Burcea si Andreea Balan, divort la tribunal. Ce decizie radicala a luat acum artista

Divortul dintre George Burcea si Andreea Balan nu se va petrece la notar, ci la tribunal. Aceasta este situatia si asa ramane. Nu-mi doresc sa mai fiu asociata ca imagine. George Burcea si Andreea Balan, divort la tribunal George Burcea si Andreea Balan vor divorta nu la notar, lucru care ar fi simplificat procedura, ci .

Andreea Balan, decizie socanta dupa divort. Din pacate, nu le va vedea niciodata pe fete

Apar detalii noi si momente extreme de tensionate dupa divortul dintre Andreea Balan si George Burcea. Potrivit ultimelor informatii, evenimentul care a produs extrem de multe intrigi in cuplu, tinde sa ia amploare implicand si ceilalti membri ai familiei. Cine va mai avea de suferit Se pare ca in urma evenimentelor tumultoase care au avut .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )