Libnet.ro
UNICEF

17:15

Andreea Marin, mesaj de suflet pentru Andreea Balan. Ce i-a spus de fata cu toata lumea

Playtech Playtech,
Andreea Marin, mesaj de suflet pentru Andreea Balan. Ce i-a spus de fata cu toata lumea

Dupa ce fetita Andreei a implinit un an, fosta prezentatoare Andreea Marin, a lasat un mesaj emotionat artistei. De asemenea, Delia Madalina Petrea a lasat si ea o reactie la postarea facuta de cantareata, pe pagina sa de socializare. Andreea Marin, mesaj de suflet pentru Andreea Balan Andreea Balan, a scos recent o noua melodie. continuă pe Playtech

Obiectul pe care Andreea Marin l-a mostenit de la mama ei. Se afiseaza des cu el, dar putini stiu adevarul

Andreea Marin are un accesoriu preferat care ii si aduce aminte de mama sa. Se afiseaza des cu el, dar putini stiu povestea emotionanta din spatele obiectului. Ce marturisiri a facut vedeta? Andreea Marin, accesoriu mostenit de la mama ei Andreea Marin are un obiect special pe care il poarta cu placere. Este vorba despre .

Smiley, mesaj public pentru Simona Halep. Fanii lor au reactionat imediat

Simona Halep a primit din partea celebrului cantaret Smiley, un mesaj pe contul ei de socializare. Multi fani ai acestuia au ramas surprinsi, avand diferite reactii. De asemenea, cei doi au avut o relatie stransa. Smiley, mesaj public pentru Simona Halep Celebrul cantaret, Andrei Tiberiu Maria, cunoscut si sub numele de Smiley, a facut recent .

Sotul Sorinei Pintea, mesaj cutremurator pentru autoritati: Poate muri

Sotul Sorinei Pintea, Ovidiu Goga, a trimis o scrisoare catre oricine, in care spune ca aceasta este grav bolnava, conditiile din arest putand duce chiar la moarte. in plus, acesta sustine ca nu se teme pentru faptul ca sotia lui nu-si va dovedi nevinovatia si este convins ca intr-un final aceasta va fi achitata. Sotul .

Greta Thunberg, mesaj dur pentru Romania: Ne vedem in strada

Miercuri, 4 martie 2020, Comisia Europeana CE) a dat publicitatii proiectul de lege a climei UE. Proiectul vizeaza sa stabileasca obiectivul neutralitatii carbonului in 2050, insa ceea ce lauda drept o premiera pe intregul continent este catalogat deja drept o capitulare de catre Greta Thunberg, care se afla intr-o vizita la Bruxelles, relateaza AFP. Greta .

HOROSCOP. Mesaj rune pentru zodii in saptamana 2-8 martie. Berbecii trebuie sa fie pregatiti, Varsatorii trebuie sa-si urmeze inima

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 2-8 MARTIE 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )