Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt de ultima ora al Andreei Balan. in perioada urmatoare Ce are de gand sa faca artista

Playtech Playtech,
Anunt de ultima ora al Andreei Balan. in perioada urmatoare Ce are de gand sa faca artista

Andreea Balan a facut un anunt important pe Facebook, in mijlocul situatiei in care se afla cu sotul ei, George Burcea. Artista le-a transmis fanilor un mesaj la care acestia au postat zeci de comentarii. Anunt de ultima ora al Andreei Balan. in perioada urmatoare in mijlocul situatiei neplacute in care se afla cu sotul . continuă pe Playtech

Anunt de ultima ora. Un nou prezentator la Digi24. Ce emisiune va modera

E oficial! Digi 24 aduce de duminica, 15 martie, ora 15:30, un nou talk show de business. Acest nou show de business poarta numele de Legile Afacerilor. Anunt de ultima ora. Un nou prezentator la Digi24 O noua emisiune va fi prezentata la Digi 24. Este vorba despre o emisiune de business, realizata in parteneriat .

Anunt de ultima ora de la Loteria Romana. Ce trebuie sa stie toti jucatorii

Anunt extrem de important al Loteriei Romane! Toti jucatorii trebuie sa stie asta! Loteria Romana a facut anuntul in urma cu putin timp. Cum loveste criza prelungita din Italia in jucatorii de pariuri sportive Situatia de criza prelungita din Italia din regiunile Lombardia si Veneto) a determinat o situatie neasteptata pentru jucatori. Mai multe meciuri .

Cad primele capete, dupa poluarea excesiva din Bucuresti. Anunt de ultima ora

Bucurestiul a ajuns la pragul critic de poluare, dupa ce in cursul noptii de duminica spre luni s-au inregistrat depasiri chiar si cu 900-1. 000% peste limitele maxim admise. Cad primele capete, dupa poluarea excesiva din Bucuresti Este vorba de gradul de poluare cu PM2,5 particule in suspensie cu diametrul mai mic de 2,5 microni .

A consumat sau nu cocaina sotul Andreei Balan? Date de ultima ora, dezvaluite de Parchet

Un scandal imens s-a napustit asupra familiei Burcea-Balan. Aflati deja in lumina reflectoarelor prin prisma despartirii, actorul a fost prins si drogat la volan, in data de 21 februarie. Date de ultima ora, dezvaluite de Parchet, despre intamplare. A consumat sau nu cocaina sotul Andreei Balan? George Burcea a fost prins drogat la volan, in .

Cine l-ar fi turnat la politie pe sotul Andreei Balan. E sigur ca asa l-au prins politistii drogat la volan

Apar noi informatii in scandalul drogurilor, in care sotul Andreei Balan a fost implicat. Reamintim ca George Burcea, sotul Andreei Balan, a fost prins sub influenta substantelor interzise de catre Politie. Cine l-ar fi turnat la politie pe sotul Andreei Balan Ceea ce este interesant este ca acesta nu crede ca situatia in care a .

Oana Roman, despre divortul Andreei Balan. Au senzatia ca stiu tot!

Invitata la Vorbeste Lumea, Oana Roman a atins si mult discutatul subiect care ii are in prim-plan pe Balan si Burcea. Ce spune fiica lui Petre Roman despre divortul dintre Andreea Balan si George Burcea? Oana Roman, despre divortul Andreei Balan Oana Roman a trecut si ea de curand prin cateva evenimente care i-au schimbat .

Detaliul care le-a scapat tuturor! Ce s-a vazut pe corpul lui George Burcea cand s-a mutat din casa Andreei Balan

Mesaje subliminale la finele mariajului dintre Burcea si Balan! George si-a luat azi toate bagajele din caminul conjugal si a facut un pas mai departe de ceea ce visa sa aiba alaturi de Andreea o familie fericita. Ce s-a putut observa in timp ce isi cara lucrurile? Ce s-a putut observa in timp ce .

Ce s-a gasit, de fapt, in sangele sotului Andreei Balan

George Burcea, sotul Andreei Balan, a fost tras pe dreapta de politisti in tmp ce se afla la numai cateva strazi de locuinta sa.

Care este cea mai buna centrala termica pe gaz pentru apartament. Solutia de ultima ora, de la specialisti

Centrala este piatra de temelie a casei, astfel ca alegerea ei este cu atat mai dificila cu cat exista pe piata diferite variante de centrale termice, iar toate pretind ca sunt cele mai bune. Care e varianta stralucita? Solutia vine chiar de la specialisti. Care este cea mai buna centrala termica pe gaz pentru apartament? .

Cristi Brancu, noi dezvaluiri in divortul Andreei Balan: George nu a mai trecut pe acasa! isi vede in continuare de viata lui (VIDEO)

Cristi Brancu, celebrul prezentator de la Antena Stars a facut noi dezvaluiri intr-unul dintre cele mai mari scandaluri ale momentului. Este vorba despre divortul dintre Andreea Balan si George Burcea, relatie ce.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )