Libnet.ro
UNICEF

11:45

Celentano a aflat direct de la Andreea Esca ce salariu are. Reactia actorului din Las Fierbinti e fabuloasa

Playtech Playtech,
Celentano a aflat direct de la Andreea Esca ce salariu are. Reactia actorului din Las Fierbinti e fabuloasa

Salariul Andreei Esca a fost dezvaluit chiar de la faimoasa prezentatoare de stiri. Celentano si-a facut curaj sa o intrebe acest lucru in mjlocul unor filmari de la serialul Las Fierbinti. Aceasta nu s-a sfiit si i-a raspuns sincer cat ia pe luna. Reactia lui Adrian Vacica a fost una de neuitat. Iata ce i-a . continuă pe Playtech

Nimeni nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit pana la urma la iveala!

Andreea Esca si Andreea Berecleanu sunt concurente pe micul ecran, insa putini stiu ca cele doua prezentatoare au foarte multe lucruri in comun. in primul rand, stiristele au o relatie foarte buna in.

Acesta e divortul anului! Andreea Esca face primele declaratii: Da, exista viata si dupa adulter...

Andreea Esca a intervievat-o pe Esther Perel, specialista in probleme conjugale, ocazie cu care au abordat mai multe teme, printre care motivul pentru care cuplurile ajung sa divorteze si de ce insala.

Ce salariu are un inginer al Institutului de Fizica a Pamantului

In luna februarie a anului 1977 a luat fiinta Centrul pentru Fizica Pamantului CFP), prin comasarea Departamentului de Seismologie din cadrul Institutului de Geologie si Geofizica a Romaniei cu laboratorul de Geodinamica din cadrul Academiei Romane. in urma Hotararii de Guvern nr. 48 din 12. 1994 privind organizarea activitatii de cercetare in domeniul fizicii Pamantului, CFP .

Socant! Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte, nu mai stam cu el?!

Andreea Escaeste una dintre cele mai cunoscute stiriste din Romania, dar aceasta se ocupa de presa nu doar la TV, ci si la radio si in reviste.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )