Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cine este Adrian Brancoveanu, iubitul Andreei Marin. Lumea stie despre el doar ca este consul in Libia

Playtech Playtech,
Cine este Adrian Brancoveanu, iubitul Andreei Marin. Lumea stie despre el doar ca este consul in Libia

Andreea Marin traieste, din 2017, o poveste de dragoste discreta alaturi de Adrian Brancoveanu. Cine este acesta? Lumea stie despre el doar ca este consul in Libia. Cine este Adrian Brancoveanu, iubitul Andreei Marin Andreea Marin a fost casatorita cu Stefan Banica sapte ani si au divortat la inceputul anului 2013. Dupa separare, fosta prezentatoare . continuă pe Playtech

Cine este Viviana Sposub, noua coprezentatoare de la Vorbeste lumea

Viviana Sposub, care pana de curand a prezentat rubrica meteo la Observatorul Antenei 1, s-a alaturat Adelei Popescu si lui Cove in noul sezon al matinalului Vorbeste lumea.

Rasturnare neasteptata de situatie in cazul apelului 112 din Bucuresti. Cine este fata care a zis ca este sechestrata

Joaca de-a victima! O minora a sunat la 112 si a spus ca este sechestrata. Sute de politisti din Bucuresti au cautat-o, in cursul serii de vineri, dar in zadar. Operatiunea de amploare a avut loc in zona Moghioros din Drumul Taberei. Ce s-a intamplat cu minora? Cine era si de ce a mintit? Alarma .

Cine este Dana Girbovan, propunerea lui Dancila pentru Ministerul Justitiei

Premierul Viorica Dancila a schimbat-o pe Ana Birchall de la Justitie. Presedintele PSD si-a anuntat propunerea, vineri, care poarta numele de Dana Girbovan. Cine este? Cine este Dana Girbovan, propunerea lui Dancila pentru Ministerul Justitiei Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca propunerea pentru Ministerul Justitiei este judecatorul Dana Girbovan. inlocuitoarea lui Birchall este in prezent .

Gheorghe Dinca l-a sunat pe fiul sau din arest. Cine este Ionut si de ce l-a sunat criminalul tocmai pe el

Singurul copil al criminalului din Caracal care a fost renegat de toata familia a fost sunat de tatal sau din arest. Ionut Dinca nu tinea legatura cu parintele lui inca dinainte de a pleca in Italia, loc unde munceste de peste 17 ani. De ce nu avea o relatie buna cu el si ce l-a .

Cine este Serban Valeca, ministrul propus la Educatie

Serban Constantin Valeca, ministrul propus pentru preluarea portofoliului Educatiei, a mai fost ministru, in Guvernul lui Adrian Nastase, dar al Cercetarii si Inovarii. De asemenea, a mai fost ministru al Cercet.

PROFIL Cine este Serban Valeca, ministrul propus la Educatie A condus cercetarea in Guvernul Nastase

Serban Constantin Valeca, ministrul propus pentru preluarea portofoliului Educatiei, a mai fost ministru, in Guvernul lui Adrian Nastase, dar al Cercetarii si Inovarii. De asemenea, a mai fost ministru al Cercatarii pentru o scurta perioada in 2017 in cabinetul Sorin Grindeanu. in prezent este la al treilea mandat de senator, si are la activ si un mandat de deputat, de 8 luni, in 2000. Din 2015, Valeca este presedinte al PSD Arges, dupa ce o scurta perioada a fost presedinte interimar al filialei.

Cine este Iulian Iancu, propus vicepremier pe probleme economice de catre premierul Dancila

Iulian Iancu, seful Comisiei pentru industrie din Camera Deputatilor, este propus pentru postul de vicepremier pentru probleme economice in Guvernul Dancila. Iancu a coordonat, in Parlament, elaborarea legii off.

Cine este Mihai Fifor, propunerea pentru Ministerul Afacerilor Interne

Mihai Fifor, actualul ministru interimar laMinisterul Afacerilor Interne este propunerea PSD pentru preluarea mandatului la acest minister. Social-democratul a mai fost in fruntea Ministerului.

PROFIL Cine este Iulian Iancu, nominalizat de PSD vicepremier pentru Economie, si de ce a fost numit in telegramele Wikileaks omul Gazprom

Iulian Iancu este un deputat PSD, ales in 2016 pentru al patrulea mandat. Dupa cum HotNews. ro scria in 2015, cand a fost propus de PSD pentru o inalta functie europeana, numele lui a fost asociat multa vreme, in urma Wikileaks, cu gigantul rus Gazprom. La inceputul acestui an, el a castigat insa un proces cu liderul PNL Ludovic Orban, care il calificase drept omul Gazprom.

Cine este Dana Girbovan, noua propunere la Ministerul Justitiei

Judecatorul la Curtea de Apel Cluj Dana Girbovan, este propunerea PSD pentru fotoliul de ministru al Justitiei. Girbovan este presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania UNJR), o asociatie a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )