Libnet.ro
UNICEF

18:15

George Burcea, prima lovitura de imagine pentru Andreea Balan. A semnat pentru bani frumosi

Playtech Playtech,
George Burcea, prima lovitura de imagine pentru Andreea Balan. A semnat pentru bani frumosi

Actorul a dat prima lovitura pentru Andreea Balan. A semnat chiar unde aceasta a lucrat inainte. Fosta lui partenera de viata, nici nu si-a dat ce s-a intamplat de fapt. George Burcea, prima lovitura de imagine pentru Andreea Balan Potrivit celor de la click. ro, George Burcea vrea sa ii de-a Andreei o lovitura de imagine. continuă pe Playtech

George Burcea, lovitura sub centura pentru Andreea Balan. Ce spune despre nunta din America: O facatura ordinara

Andreea Balan si George Burcea s-au separat dupa cinci ani de relatie si cinci luni de la cununia religioasa. Lucrurile s-au precipitat si, dupa aparitia artistei la XNS, unde a dat cateva detalii despre destramarea familiei sale, actorul a venit cu o replica, numita Poveste de martisor. Acolo, Burcea si-a spus, subtil, parerea despre nunta .

George Burcea, lovitura pentru Andreea Balan: O facatura ordinara

Andreea Balan primeste de la George Burcea lovitura dupa lovitura.

George Burcea, REACTIE DURA la adresa Andreei Balan! O facatura ordinara...

Andreea Balan si George Burcea s-au despartit oficial, fapt confirmat de catre artista in cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena 1. Mai mult, cantareata a anuntat ca George ar fi fost cel.

EXCLUSIV Unde au fost vazuti Andreea Balan si George Burcea, in Capitala. Au depus deja actele de divort?

Povestea Andreeai Balan si a lui George Burcea este aproape de a-si vedea finalul. Unde au fost vazuti cei doi soti? Sa se fi apropiat atat de repede momentul in care sa-si spuna adio definitiv? Au depus actele de divort sau mai asteapta? Unde au fost vazuti Andreea Balan si George Burcea? Pe cat de .

Cand s-au declansat certurile dintre Andreea Balan si George Burcea. Momentul in care artista si-a dat seama ca nu mai poate asa

Noi amanunte despre separarea dintre Andreea Balan si George Burcea. Daca fanii au aflat din senin faptul ca problemele dintre ei sunt grave, lucrurile nu au stat chiar asa in randul prietenilor si familiei lor. Ce a adus la divortul rasunator dintre cele doua vedete si care a fost momentul in care Andreea si-a dat .

Andreea Balan i-a rupt turta fetitei sale. George Burcea nu a fost prezent?

Andreea Balan i-a rupt zilele acestea turta fetitei sale, micuta Clara. George Burcea, tatal celei mici si inca sotul artistei, nu a aparut in fotografiile postate pe retelele de socializare. Iata daca a fost totusi prezent la eveniment! .

Cati bani castiga Andreea Balan din scandalul divortului. Artista a luat o decizie radicala

Multi se intreaba ce ii revine Andreei, din punct de vedere material, in urma scandalului monstru in care se afla de mai bine de trei saptamani. Iata cat castiga solista de pe urma separarii definitive de sotul ei! Cati bani castiga Andreea Balan din scandalul divortului? Momentele de cumpana pentru George Burcea si Andreea Balan .

Andreea Balan, o noua reactie in plin scandal de divort. Eu sunt o norocoasa

Andreea Balan si George Burcea sunt subiectul zilei de aproape trei saptamani. Cantareata revine acum in prim-plan cu o reactie care a ridicat multe semne de intrebare. Ce mesaj a postat aceasta in mediul online? Andreea Balan, noua reactie in plin scandal de divort Andreea Balan trece printr-o perioada extrem de grea, dar cu toate .

De ce George Burcea a refuzat, de fapt, sa participe la ziua fiicei lui. Replica data de Aurelian Temisan

Andreea Balan si George Burcea au decis de curand sa-si spuna adio. Din pacate, evenimentele mai putin placute inca isi fac aparitia. Daca fanii credeau ca faptul ca merg pe drumuri separate va linisti apele, nu este asa. De ce actorul nu a aparut la ziua de nastere a fiicei cele mici? Ce a spus .

Andreea Balan, mesaj emotionant de ziua Clarei. Ce au facut acum Aurelian Temisan si Monica Davidescu

In plin scandal mediatic si in curs de divort, Andreea Balan reuseste sa-si vada, atat cat se poate, de viata de familie, si mai ales de statul de mama a doi copii. Pe 4 martie Andreea a sarbatorit ziua de nastere a micutei Clara, care a implinit frumoasa varsta de doi anisori. Andreea Balan, mesaj .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2088 seconds )