Libnet.ro
UNICEF

21:00

George Burcea s-a filmat in timp ce facea liniute! Imaginile cu sotul Andreei Balan i-au socat pe fani

Playtech Playtech,
George Burcea s-a filmat in timp ce facea liniute! Imaginile cu sotul Andreei Balan i-au socat pe fani

George Burcea a facut o gluma neinspirata in mediul online. Sotul Andreei Balan i-a socat pe fani cu ultimele filmari din mediul online. Acesta a facut de zor liniute, chiar in perioada in care autoritatile au clarificat situatia si l-au gasit 100% vinovat. Burcea, ironii fara margini in online. S-a filmat in timp ce facea . continuă pe Playtech

VIDEO Ce s-a intamplat cu tinerii care s-au filmat in timp ce fac liniute si drifturi prin oras, ruland cu superviteza

Mai multi tineri din Ramnicu Valcea s-au filmat facand liniute, drifturi prin oras si mergand cu 180 kmh pe un bulevard circulat, iar unul dintre ei a urcat clipul pe YouTube. Isprava lor s-a finalizat cu dosar penal.

Din ce facea bani George Burcea, inainte de a o cunoaste pe Andreea Balan. Era sortit sa devina tata cat mai curand

Sotul Andreei Balan, George Burcea, si-a inceput cariera de actor fiind animator la petrecerile de copii. Acesta a lucrat ca marinar in urma cu 8-9 ani, dupa care a realizat ca-si doreste sa devina actor. Din ce facea bani George Burcea, inainte de a o cunoaste pe Andreea Balan George Burcea a renuntat la meseria .

Imaginile care o pot darama pe Andreea Balan. Cu ce femeie si-a impartit acum casa George Burcea

Se pare ca evenimentele si situatiile in care se afla Burcea in ultima vreme nu au fost destul. Actorul a pus la socoteala inca o ipostaza promitatoare care sa explice separarea brusca de Andreea Balan. Barbatul a fost prins in preajma altei femei. Cu cine imparte acum locuinta? Burcea imparte casa cu o bruneta Apar .

Cu cine a inlocuit-o George Burcea pe Andreea Balan! Imaginile care o vor afecta pe artista! Ea este femeiea cu care isi petrece celebrul actor timpul dupa ce a parasit domiciliul conjugal (FOTO)

Deja nu mai este un secret faptul ca Andreea Balan si George Burcea s-au separat, iar el a parasit casa artisei. Actorul s-a mutat recent, iar paparazzi Spynews. ro l-au surprins in preajma unei alte.

Vestea care o va afecta pe Andreea Balan! Cine este bruneta misterioasa de langa George Burcea. Are 33 de ani si ... (GALERIE FOTO)

Divortul Andreei Balan de George Burcea a starnit nuemroase controverse, atat in presa tabloida, cat si pe retele de socializare. Fanii Andreei au criticat-o sau au sustinut-o, in functie de pozitia s.

George Burcea, decizie socanta in privinta celor doua fetite. Durere imensa pentru Andreea Balan

Dupa putin timp de cand George Burcea a fost invitat la emisiunea lui, Agentia Vip, de la Antena Stars, Cristi Brancu scoate la iveala amanunte despre relatia dintre Andreea Balan si sotul ei. Mai mult decat atat, prezentatorul tv sustine ca actorul nu este afectat de siuatia creata. George Burcea, decizie socanta in privinta celor .

EXCLUSIV Cine este tanara cu care George Burcea a aparut in public. Care este, de fapt, relatia dintre ei

George Burcea s-a mutat din casa in care locuia cu artista Andreea Balan. Acesta a fost surprins ducandu-si lucrurile in casa unui prieten, acolo unde locuieste in prezent. EXCLUSIV Cine este tanara cu care George Burcea a aparut in public Mai mult decat atat, tot George Burcea a fost surprins si in compania altei femei.

Cu cati bani va ramane George Burcea, dupa divortul de Andreea Balan. Ce scrie in contractul prenuptial

George Burcea si Andreea Balan nu mai formeaza un cuplu. Sotul artistei a plecat din locuinta in care statea cu aceasta si s-a mutat in casa unui prieten. in cazul unui divort, Andreea Balan ar ramane cu o avere, iar actorul cu nimic. Iata de ce. Cu cati bani va ramane George Burcea, dupa divortul .

Ce mesaj transmite Andreea Balan, chiar de ziua fetitei ei. Trec peste orice Reactia lui George Burcea

In 2014 l-a cunoscut pe actorul George Burcea, cu care s-a casatorit in 2017 pe o plaja din California, urmand ca in 2019 cei doi sa-si jure credinta in fata lui Dumnezeu. Au impreuna doua fetite, Ella Maya si Clara Maria, nascute in 2016, respectiv 2019. Astazi este ziua mezinei si tot astazi artista transmite .

Cine isi doreste, de fapt, divortul. Andreea Balan a dat cartile pe fata. Ce crede George Burcea despre familia lui

Andreea Balan s-a hotarat sa dea toate cartile pe fata! Cine isi doreste cel mai tare divortul dintre ea si George Burcea? Artista a spus tot intr-un comentariu de pe retelele de socializare, dupa ce a fost luata la rost de o fana. Andreea Balan da tot din casa! Cine si-a dorit divortul Andreea Balan .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )