Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ce mesaj a transmis tatal Andreei Balan, dupa nunta fiicei sale. A primit sute de felicitari

Playtech Playtech,
Ce mesaj a transmis tatal Andreei Balan, dupa nunta fiicei sale. A primit sute de felicitari

Tatal Andreei Balan a surprins cu un mesaj deosebit dupa nunta fiicei sale. Cu totii stiu de scandalul imens dintre componenta trupei Andre si parintele sau. Oare anii care au trecut peste sa fi facut totul sa se stearga? Cu ce cuvinte speciale a uimit tatal iubitei cantarete? Nimeni nu se astepta la asta! Tatal . continuă pe Playtech

FOTO Tatal Andreei Balan a vorbit despre relatia cu fiica sa, la nunta cantaretei: Ma bucur enorm. Nu puteam lipsi

Sandel Balan a vorbit despre relatia cu fiica sa, Andreea Balan, in ziua nuntii cantaretei cu actorul George Burcea.

Moment emotionant la nunta Andreei Balan cu George Burcea. S-a intamplat ceea ce multi asteptau

Andreea Balan a avut parte de o zi emotionanta in data de 15 septembrie. Artista s-a cununat religios cu George Burcea, iar cei doi au ales sa faca si botezul mezinei. Ziua a fost marcata si de un moment asteptat de multi. Moment emotionant la nunta Andreei Balan cu George Burcea Andreea Balan si George .

George Burcea, trecut tulbure si misterios. Cu ce se ocupa inainte de a deveni sotul Andreei Balan

Andreea Balan si George Burcea se casatoresc religios si isi boteaza mezina duminica, 15 septembrie. Cei doi formeaza un cuplu sudat din 2015. Cum despre Andreea este scris peste tot, ce se stie despre Burcea? inainte de a fi actor, s-a pregatit pentru o meserie total opusa celei pe care o practica acum. Ce meserie .

Andreea Balan face nunta maine. Ele sunt domnisoarele de onoare!

Andreea Balan face nunta duminica, la cateva saptamani dupa ce s-a casatorit civil cu George Burcea. Iata cine sunt domnisoarele de onoare si cum s-au fotografiat in pragul evenimentului.

Sandel Balan a participat la nunta fiicei sale. Ce a declarat tatal Andreei Balan: M-am pregatit cum m-am priceput

Andreea Balan a devenit sotia lui George Burcea si in fata lui Dumnezeu. La marele eveniment au luat parte prietenii si familiile celor doi. Printre invitati s-a numarat si tatal artistei, Sandel Balan,.

MIREASA ANULUI 2020: Ea e vedeta care PRINS BUCHETUL la nunta Andreei Balan! (FOTO)

Surpriza la nunta AndreeiBalan si a lui George Burcea,duminica. Cantareata a pastrat traditia si a aruncat buchetul de mireasa, iar cea care l-a prins este tot o vedeta.

De ce a plans Andreea Balan la nunta ei. Invitatii au fost socati sa o vada cu lacrimile pe obraz

Andreea Balan si George Burcea s-au casatorit pe 15 septembrie si si-au botezat fetita in aceeasi zi. La nunta au participat familia, prietenii si apropiatii cuplului, iar printre invitati s-a aflat si bunica Andreei Balan. Artista nu si-a mai putut stapani emotiile si a inceput sa planga la un moment dat. Invitatii au fost socati .

S-A AFLAT CATI BANI a STRANS Andreea Balan la nunta! Dar NU o sa-ti vina sa crezi ce MARTURII a oferit invitatilor! ASTA E PREA DE TOT

Nunta Andreei Balan a fost una de poveste! Luxul nu a lipsit, motiv pentru care si invitatii au sarit care mai de care cu plicuri cat mai groase drept multumire si ca un semn pentru noul inceput al proaspetilor.

Cati bani a facut Andreea Balan la nunta. Invitatii au fost impresionati de luxul de la petrecere

Andreea Balan si-a facut ieri nunta in Paradis, asa cum a tot numit evenimentul peste tot in mediul online. Ieri, 15 septembrie, a fost ziua cea mare in care Andreea Balan si George Burcea si-au unit destinele si in fata lui Dumnezeu. Luxul nu a lipsit de la petrecere, motiv pentru care si invitatii au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )