Libnet.ro
UNICEF

16:00

Sotul Andreei Tonciu ii pune la zid pe cei care o critica! Matur cu tine! Continuarea i-a uimit pe multi

Playtech Playtech,
Sotul Andreei Tonciu ii pune la zid pe cei care o critica! Matur cu tine! Continuarea i-a uimit pe multi

Andreea Tonciu a fost criticata, dar sotul ei nu lasa ca asa ceva sa se intample. Acesta a reactionat dur, facand amenintari la adresa celor care isi permit sa se ia de iubita lui. Din ce motiv a ajuns Daniel Niculescu sa se enerveze? Sotul Andreei Tonciu ii pune la zid pe cei care o . continuă pe Playtech

Cine l-ar fi turnat la politie pe sotul Andreei Balan. E sigur ca asa l-au prins politistii drogat la volan

Apar noi informatii in scandalul drogurilor, in care sotul Andreei Balan a fost implicat. Reamintim ca George Burcea, sotul Andreei Balan, a fost prins sub influenta substantelor interzise de catre Politie. Cine l-ar fi turnat la politie pe sotul Andreei Balan Ceea ce este interesant este ca acesta nu crede ca situatia in care a .

George Burcea s-a filmat in timp ce facea liniute! Imaginile cu sotul Andreei Balan i-au socat pe fani

George Burcea a facut o gluma neinspirata in mediul online. Sotul Andreei Balan i-a socat pe fani cu ultimele filmari din mediul online. Acesta a facut de zor liniute, chiar in perioada in care autoritatile au clarificat situatia si l-au gasit 100% vinovat. Burcea, ironii fara margini in online. S-a filmat in timp ce facea .

A consumat sau nu cocaina sotul Andreei Balan? Date de ultima ora, dezvaluite de Parchet

Un scandal imens s-a napustit asupra familiei Burcea-Balan. Aflati deja in lumina reflectoarelor prin prisma despartirii, actorul a fost prins si drogat la volan, in data de 21 februarie. Date de ultima ora, dezvaluite de Parchet, despre intamplare. A consumat sau nu cocaina sotul Andreei Balan? George Burcea a fost prins drogat la volan, in .

inregistrarea audio a cutremurului din 1977. Ce patesc cei care o asculta

In data de 4 martie 1977 Romania a fost afectata de un cutremur devastator, cu magnitudinea de 7,4 grade pe scara Richter, soldat cu mii de victime si insemnate pagube materiale. Cutremurul a lovind partea de sud a Romaniei, la ora 21. Epicentrul s-a situat in Muntii Vrancei, cea mai activa zona seismica din Romania, .

Vestea despre toti cei care stau la bloc. Suntem pe ultimul loc cand vine vorba despre asta

Conform datelor publicate de Eurostat, Romania este campioana europeana a supraaglomerarii locuintelor in care locuiesc cetatenii proprii. Suntem situati la acest indicator pentru calitatea vietii, peste Bulgaria 44%), Letonia 42%) si Croatia 41%), cu un procentaj de 47% calculat pe cele mai recente datele disponibile 2018). Vestea despre toti cei care stau la bloc Ca .

Scandal in Parlament pe Legea Vaccinarii. La ce presiuni sunt supusi cei care sustin imunizarea obligatorie

Legea privind Vaccinarea Obligatorie a trecut de Senat si urmeaza sa fie dezbatuta in plenul Camerei Deputatilor, care este for decizional. Parlamentarii din Camera sunt acum presati de antivaxeri sa nu voteze legea. Deputatii au primit deja sute de mesaje prin care li se cere acest lucru, in numele poporului, urmas al lui Decebal, sa .

Toti cei care au conturi la banci trebuie sa stie asta. Politia a cerut BNR sa intervina urgent

Se pare ca sistemul bancar romanesc este deschis fraudelor de tip phishing, astfel ca DIICOT a intrat pe fir si a cerut Bancii Nationale a Romaniei sa verifice anumite banci din Romania. Semnalele nu sunt din cele mai bune iar atacurile, conform oficialilor ar fi fost facute printr-o retea de IFN-uri. Toti cei care au .

Cine conduce Garda de Mediu Bucuree153;ti, cei care ar trebui sa depisteze sursele poluarii

Autoritae155;ile nu e153;tiu nici la acest moment care e cauza precisa a poluarii masive cu particule fine de duminica noaptea din Bucuree153;ti, ministrul Mediului, Costel Alexe, anune155;acentnd ca a aflat de eveniment de pe Facebook. Garda de Mediu Bucuree153;ti, care ar.

Ce cumpara romanii in online de cand sunt ingrijorati de coronavirus. Ce recomandari au cei care livreaza mancare

Mastile medicale sunt la mare cautare pe eMAG, arata retailerul online, in rest tot smartwatch-urile, telefoanele smart si scutecele au ramas cele mai cautate produse. insa, un magazin de ochelari spune ca sunt tot mai muti clienti care le cer ochelari care sa-i protejeze de coronavirus. Serviciul de livrare mancare foodpanda vine cu cerinte speciale pentru curieri si restaurante.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )