Libnet.ro
UNICEF

11:02

Unde locuieste acum George Burcea. Ce se intampla cu Ella si Clara, fetitele lui si ale Andreei Balan

Playtech Playtech,
Unde locuieste acum George Burcea. Ce se intampla cu Ella si Clara, fetitele lui si ale Andreei Balan

George Burcea si Andreea Balan nu mai formeaza un cuplu, actorul parasind locuinta in care a trait cu Andreea Balan. Acesta a postat un amplu mesaj in care isi spune partea de poveste. Unde locuieste acum George Burcea Andreea Balan a fost prezenta in emisiunea Xtranight Show unde a vorbit despre despartirea de George Burcea. continuă pe Playtech

Ce mesaj transmite Andreea Balan, chiar de ziua fetitei ei. Trec peste orice Reactia lui George Burcea

In 2014 l-a cunoscut pe actorul George Burcea, cu care s-a casatorit in 2017 pe o plaja din California, urmand ca in 2019 cei doi sa-si jure credinta in fata lui Dumnezeu. Au impreuna doua fetite, Ella Maya si Clara Maria, nascute in 2016, respectiv 2019. Astazi este ziua mezinei si tot astazi artista transmite .

EXCLUSIV Cine este tanara cu care George Burcea a aparut in public. Care este, de fapt, relatia dintre ei

George Burcea s-a mutat din casa in care locuia cu artista Andreea Balan. Acesta a fost surprins ducandu-si lucrurile in casa unui prieten, acolo unde locuieste in prezent. EXCLUSIV Cine este tanara cu care George Burcea a aparut in public Mai mult decat atat, tot George Burcea a fost surprins si in compania altei femei.

Ce greseli a facut Andreea Balan in casnicia cu George Burcea. Actorul da cartile pe fata

Andreea Balan si George Burcea si-au spus adio, dupa cinci ani de relatie si dupa cinci luni de la casatorie. Andreea Balan a venit la emisiunea Xtranight Show unde a vorbit despre problemele din familie. La randul sau, George Burcea a postat pe Facebook un amplu mesaj legat de relatia dintre cei doi. Ce greseli .

Primele DECLARATII ale lui George Burcea dupa despartirea de Andreea Balan: Am primit MII de mesaje in care sunt iNJURAT in ultimul hal...

Dupa ce Andreea Balan a fost invitata la Xtra Night Show, unde a vorbit despre despartire, George Burcea isi exprima si el punctul de vedere. Iata primele declaratii dupa despartirea de Andreea Balan,.

Este oficial! George Burcea: Am decis sa pun capat relatiei cu Andreea Dezvaluiri socante

Familia Burcea-Balan este istorie. Dupa ce Andreea a vorbit, seara trecuta, la Xtra Night Show, emisiunea lui Capatos, despre destramarea familiei sale, George a facut si el declaratii, dezvaluind momente din casnicia lor. George Burcea: Am decis sa pun capat relatiei cu Andreea Andreea Balan si George Burcea s-au separat dupa 4 ani si jumatate .

George Burcea, amenintat de Andreea Balan? Ce s-a intamplat dupa ce i-a spus ca nu o mai iubeste

George Burcea a recunoscut cu subiect si predicat intr-un amplu mesaj postat pe Facebook ca s-a despartit de Andreea Balan. Declaratii despre relatia lor a facut si Andreea Balan in emisiunea Xtra Night Show, prezentata de Dan Capatos. George Burcea, amenintat de Andreea Balan? Andreea Balan si George Burcea s-au despartit dupa cinci ani de .

George Burcea, dat de gol in fata politistilor chiar de Andreea Balan. Cum a aflat ca se drogheaza

Familia Burcea-Balan este istorie. Dupa ce Andreea a vorbit, seara trecuta, la Xtra Night Show, emisiunea lui Capatos, despre destramarea familiei sale, George a facut si el declaratii, dezvaluind momente din casnicia lor. George Burcea, dat de gol in fata politistilor chiar de Andreea Balan Inveitabilul s-a produs si, dupa 4 ani, Andreea Balan si .

Ce s-a intamplat, de fapt, in casnicia Andreei Balan. Anuntul facut la Capatos despre George Burcea

Andreea Balan a iesit la declaratii. Solista a acceptat invitatia lui Dan Capatos in emisiunea sa, Xtra Night Show pentru a vorbi despre destramarea familiei ei, lucru confirmat deja de solista, in mediul online. Ce s-a intamplat in casnicia ei cu George Burcea? Ce s-a intamplat in casnicia Andreei Balan cu George Burcea. Declaratiile solistei .

George Burcea, decizie socanta in privinta celor doua fetite. Durere imensa pentru Andreea Balan

Dupa putin timp de cand George Burcea a fost invitat la emisiunea lui, Agentia Vip, de la Antena Stars, Cristi Brancu scoate la iveala amanunte despre relatia dintre Andreea Balan si sotul ei. Mai mult decat atat, prezentatorul tv sustine ca actorul nu este afectat de siuatia creata. George Burcea, decizie socanta in privinta celor .

Cu cati bani va ramane George Burcea, dupa divortul de Andreea Balan. Ce scrie in contractul prenuptial

George Burcea si Andreea Balan nu mai formeaza un cuplu. Sotul artistei a plecat din locuinta in care statea cu aceasta si s-a mutat in casa unui prieten. in cazul unui divort, Andreea Balan ar ramane cu o avere, iar actorul cu nimic. Iata de ce. Cu cati bani va ramane George Burcea, dupa divortul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2635 seconds )