Libnet.ro
UNICEF

00:07

Android Q ti-ar putea oferi cea mai asteptata functie

Playtech Playtech,
Android Q ti-ar putea oferi cea mai asteptata functie

Android Q este intr-o faza relativ incipienta de dezvoltare, insa aflam deja despre una dintre functiile pe care sistemul de operare ar urma sa le aduca. Acum ceva ani, inainte de aparitia. continuă pe Playtech

DOCUMENT Firmele vor putea oferi angajatilor, ca beneficiu, o pensie ocupationala

Ministrul Muncii, Marius Budai, a anuntat, duminica, faptul ca are un proiect de lege prin care isi propune sa completeze arhitectura sistemului de pensii din Romania, respectiv sa introduca pensia ocupationala. Documentul prevede stabilirea elementelor necesare infiintarii schemelor de pensii ocupationale si ale fondurilor de pensii ocupationale, inclusiv aspectele legate de administrarea acestora. Pe scurt, firmele vor putea oferi angajatilor beneficii suplimentare.

Doar 18% dintre britanici cred ca acordul Brexit negociat de May este bun, cea mai mica rata de aprobare

Doar 18% dintre britanici considera ca acordul Brexit negociat de premierul Theresa May cu liderii UE este bun, aceasta fiind cea mai scazuta rata de aprobare de pana acum, potrivit unui sondaj citat de Reuters.

A fost inaugurata cea mai lunga partie din Rarau, dupa zece ani de la inceperea lucrarilor

In aceasta dimineata a fost inaugurata cea mai lunga partie de schi din nordul tarii, dupa zece ani de la inceperea lucrarilor. E vorba despre o partie din Muntii Rarau. A fost un proiect al ministrului El.

Cea mai lunga prtie de schi din nordul tarii, inaugurata dupa 10 ani de la nceperea lucrarilor

Cea mai lunga partie de schi din nordul tarii, situata in Masivul Rarau, va fi inaugurata sambata, dupa 10 ani de la inceperea lucrarilor. Investitia ajunge la 15 milioane de euro, transmite Mediafax.

VIDEO Thailanda: Cea mai puternica furtuna tropicala din ultimii 30 de ani a nceput sa loveasca tara n plin sezon turistic

Autoritatile thailandeze au suspendat circulatia feriboturilor si au inceput evacuarile inaintea furtunii tropicale Pabuk, aceasta urmand sa fie, probabil, cea mai violenta care loveste natiunea asiatica dupa 1989, noteaza Guardian.

Care a fost, de fapt, cea mai veche profesie din lume

Potrivit unui nou studiu, primii specialisti din istorie au fost samanii numiti sipreoti, vrajitori, oameni sfinti, druizi etc. in functie de cultura). Aceastia au aparut concomitent in.

Alerta meteo: Cea mai CRUNTA saptamana a iernii! Vezi care sunt zonele de pericol maxim!

Vremea pe 7 ianuarie ramane foarte rece in toata tara si vor fi precipitatii. Prognoza meteo anunta, de altfel, ca va fi ger si ninsori slabe pana miercuri, cand temperaturile mai cresc. in Bucuresti,.

O companie aeriana folosita de milioane de romani, considerata cea mai proasta din lume

Desi are cele mai mici tarife la biletele de avion, mancarea proasta si scaunele incomode au reusit sa claseze aceasta companie, pentru al saselea an la rand, in fruntea celor mai proaste companii aeriene,.

Care crezi ca este cea mai de succes femeie din imagine? Alegerea spune multe despre tine

Oamenii stiu mai multe despre cei din jur, decat despre propriile persoane. De aceea, testele psihologice sunt o metoda excelenta de a descoperi trasaturi noi de personalitate. Priveste imaginea de mai sus ai alege.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2107 seconds )