Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cel mai popular manager de fisiere pentru Android iti aduce riscuri inutile

Playtech Playtech,
Cel mai popular manager de fisiere pentru Android iti aduce riscuri inutile

Cel mai popular manager de fisiere de pe Android, ES File Explorer, nu mai e ce-a fost odata, iar noile probleme iti arata ca ar trebui sa faci o schimbare. ES File Explorer a fost managerul. continuă pe Playtech

Cel mai popular ou de pe Instagram! Are peste 30 de milioane de likeuri

O poza cu un simplu ou a strans 30 de milioane de like-uri si astfel a devenit cea mai placuta fotografie de pe Instagram.

RECORD! Un OU este cea mai popular post din istoria Instagram! Are peste 30 de milioane de likeuri

O poza cu un simplu ou a strans 30 de milioane de like-uri si astfel a devenit cel mai popular post din istoria Instagram. Fotografia a fost postata pe 4 ianuarie si a depasit repede recordul anterior, detinut de Kylie Jenner. Aceasta avea 18 milioane de like-uri la o fotografie cu fiica ei.

Call of Duty, cel mai popular joc in 2018: Cum arata top 10 pe PS4

Pentru ca abia a inceput 2019, cei de la Sony au profitat de ocazie pentru a publica un clasament cu cele mai bine vandute jocuri in 2018. Pe prima pozitie se afla Call of Duty. Desi s-au.

Fortnite: Infractorii spala bani prin intermediul celui mai popular joc video online

Membrii unor grupuri de infractionalitate organizata folosesc cel mai popular joc video online - Fortnite - pentru a spala bani prin intermediul monedelor virtuale din joc, au dezvaluit jurnalistii de la The Independent. Detaliile cardurilor de credit furate sunt folosite pentru a achizitiona V-bucks - moneda virtuala folosita pentru a cumpara articole in joc - din la magazinul online al Fortnite. Prin vanzarea V-bucks la un pret redus pentru jucatori, infractorii reusesc sa spele banii.

Blocaj guvernamental: Cel mai lung shutdown din istoria SUA

Blocajul partial al administratiei americane, generat de cererea presedintelui Donald Trump ca membrii Congresului sa aprobe 5. 7 miliarde de dolari pentru finantarea zidului de la granitia cu Mexicul, a intrat in a 22-a zi, fiind cel mai lung shutdown din istoria Statelor Unite si fara perspectiva de a se incheia prea curand, transmite Reuters.

in cel mai vechi desert se aude o melodie din 1982. Nimeni nu stie undese afla difuzoarele - VIDEO

Africa a celor de la Toto va canta pentru totdeauna in desertul din Namibia. Este cel mai batran desert de pe Pamant, acesta avand o varsta de 55 de milioane de ani. Un artist german de origine.

Detinerile straine de bonduri guvernamentale italiene, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani

Detinerile de obligatiuni guvernamentale italiene ale investitorilor straini au scazut la cel mai redus nivel din ultimii peste patru ani si jumatate, se arata in raportul de stabilitate financiara publicat ieri de Banca Centrala a Italiei, transmite Reuters, confrom Agerpres.

LOTO. Cel mai mare premiu din istoria Loto 5/40 a fost castigat. Norocosul a completat 120 de variante de joc

Cel mai mare premiucare s-a pus vreodata in joc la Loto 5 din 40 a fost castigat duminica trecuta. Biletul norocos a fost jucat la o agentie din Targu Mures. Castigatorul, care.

Mazda CX-5 a fost cel mai vandut model al japonezilor anul trecut

Anul trecut, Mazda a vandut 2. 259 de vehicule in Romania, in crestere cu 16% comparativ cu anul anterior. Cel mai comercializat model pe piata locala a fost Mazda CX-5 cu 763 de unitati vandute si un avans cu 71% fata de 2017.

CEL MAI SLAB RITM DIN ULTIMII 5 ANI: Economia Germaniei a crescut cu 1,5%

Economia Germaniei a crescut cu 1,5% in 2018, cel mai slab ritm din ultimii cinci ani si o incetinire clara fata de anul precedent, arata datele preliminare publicate marti de Oficiul federal de Statistica Destatis), transmit DPA si Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )