Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cele mai aratoase jocuri pe Android pe care sa le incerci acum

Playtech Playtech,
Cele mai aratoase jocuri pe Android pe care sa le incerci acum

Jocurile de pe smartphone-uri nu mai sunt de mult doar jocuri simple cu o grafica rudimentara. Acestea au evoluat si acum unele au o grafica apropiata cu cea a jocurilor de pe PC-uri si. continuă pe Playtech

2019. Cele mai importante schimbari legislative care intra in vigoare la 1 ianuarie

Numeroase schimbari legislative intra in vigoare de la 1 ianuarie 2019. Majoritatea vizeaza Codul fiscal si le-a introdus cea de-a doua Revolutie fiscala, ironizata si Ordonanta lacomiei, iar altele au.

Cele mai grave probleme ale Serbiei sunt somajul, coruptia si Kosovo

Potrivit a 81% dintre intervievati, standardul de viata scazut si somajul, precum si coruptia si criminalitate sunt cele mai grave probleme cu care se confrunta Serbia arata rezultatele sondajului de opinie realizat de cotidianul belgradean Politika si Agentia Faktor Pus, transmite Rador.

Cele mai jucate si cele mai populare jocuri de pe Steam in 2018

Steam a tras linie si ne arata care sunt cele mai populare jocuri video de pe platforma si care sunt titlurile care s-au vandut cel mai bine. Magazinul online de jocuri nu a dezvaluit cifre.

Cele mai urmarite vedete pe Instagram in 2018

Instagramul a devenit cea mai utilizata retea de socializare de la noi in tara, dar si de peste hotare. Daca inainte Facebook era regele internetului, o data cu aparitia Instagramului, oamenii si-au mutat atentia spre acesta. Vedetele au profitat de noul curent si au strans in jurul lor comunitati impresionante de fani. Iata care sunt cele mai urmarite vedete pe Instagram in 2018.

Cele mai bune bancuri cu militari. Ce reactie are un soldat cand primeste o scrisoare de despartire de la iubita lui

Va prezentam mai jos o selectie cu cele mai amuzante bancuri care circula pe internet in ceea ce-i priveste pe militari.

Cele mai eficiente trucuri pentru un zambet frumos si sanatos

Se spune ca zambetul este cartea de vizita a fiecarei persoane, un accesoriu de care ar trebui sa avem intotdeauna grija. In acelasi timp, dantura este si una dintre cele mai expuse zone, iar sanatatea ei poate fi influentata de.

Cele mai cunoscute vedete vegetariene sau vegane

Vegetarianismul sau veganismul sunt curente care au prins printre vedetele de la Hollywood. Fie ca au aderat la ele din dragoste pentru animale, fie din motive de sanatate, multe celebritati au renuntat la consumul de carne.

Crestere cu peste 70% fata de 2017 a numarului masinilor furate anul trecut si depistate la frontiera. Care sunt cele mai scumpe autoturisme furate

Politistii de frontiera au descoperit anul trecut aproape 240 de masini furate, cu peste 70% mai multe fata de anul 2017. Printre cele mai scumpe autoturisme furate si depistate la frontiera se numara un Land Rover in valoare de peste 58. 800 de euro si un BMW X6 care costa aproximativ 50. 000 de euro.

Doua dintre cele mai ciudate morminte din lume. Au simboluri enigmatice si inca nu le-au fost aflate secretele

De-a lungul timpului au fost descoperite o serie de morminte ciudate, atat prin forma si mod de constructie, cat mai ales prin misterele care-i inconjurau pe defunctii depusi in locurile de veci. Acestea sunt fie dovezi ale unor morti ritualice ciudate, fie sanctuare-morminte cu functionalitati care nici astazi nu sunt pe deplin intelese si duc cu gandul la magie sau lumi inca necunoscute.

Utile: Femeile si mahmureala: Remedii; Esti racit? Atunci trebuie sa mannci ciocolata; Cinci cauze cele mai comune ale oboselii si insomniei

Lista completa a bolilor si afectiunilor care-ti interzic sa conduci. Persoanele cu afectiuni cardiovasculare, neurologice, renale, diabet, precum si. Cistita: tratamente cu plante. Inflamatia vezicii urinare careia i se mai spune si cistita este una dintre cele mai intalnite motive de discomfort in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )