Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cele mai tari schimbari pe care le aduce noua versiune de Android

Playtech Playtech,
Cele mai tari schimbari pe care le aduce noua versiune de Android

Google a lansat versiunea beta a urmatoarei versiuni de Android si aduce cateva schimbari importante care te-ar putea interesa. Google pregateste Android Q si a lansat versiunea beta a. continuă pe Playtech

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Slitul

- Doi politistiurineaza. Care trimite jetul mai departe? - Cel cu slitul desfacut.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Boul

Un individse intalneste cu un ardelean care ducea de legatoare o capra. - Unde duci boul ala? intreaba individul. Contrariat, ardeleanul se uita spre animal termandu-se de ras, dupa care riposteaz.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Barul

Doua blonde se plimba pe strada. - Vezi barul asta? E deschis 24 de ore pe zi! - Ce proasta esti! E deschis mai mult.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Taxi

Un oltean urcao pantaintr-un taxi, masina avand o vitezadestul de mare. Deodata, soferul exclama: - Suntem pierduti! - De ce? intreabaolteanul. - Nu mai.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: intunericul

O blonda, la magazin: - Varog, douabecuri care nu functioneaza! - Nu avem. Nu vasuparati, la ce vatrebuie? - Asvrea safac sex pe intuneric.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Leul

Bula la scoala: - Draga Bula, daca eu iti dau un leu si tatal tau iti mai da un leu, cati lei vei avea in total? - Un leu, raspunde Bula. - Nu stii aritmetica, Bula! - Nu-l.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Parchetul

Alinuta vine plangand la maicasa. - Mami copii au ras de mine la scoala ca am dintii mari. - Stai linistita fata mea, nu stii ce rai sunt copii si nu mai plange ca zgarii parchetul.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Moartea

Doi ardeleni se intalnesc pe strada: - De ce esti amarat, Gheorghie? - Cum sa nu fiu amarat ,mai Ioane,daca mi-o murit un bou. - Eh, uite ashe ne-om duce, unu dupa altu.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La biblioteca

- Bula, pe care raft din biblioteca ai pus cartile de matematica? - La raftul de carti horror.

Utile: Aplicatie prin care profesorii pot afla ce au inteles elevii dupa cursuri; Cele mai interesante tunsori si coafuri in tendinte pentru acest an; Firefox Send, o noua alternativa la WeTransfer pentru transmis fisiere mari

Cele mai bune surse de antioxidanti si rolul lor in organism. Tot mai des auzim cum antioxidantii sunt esentiali pentru pastrarea starii de sanatate la nivel optim. Clasamentul bolilor care ne ucid in fiecare an. Dupa cum prea bine stiti, in ziua de azi trebuie sa fim din ce in ce mai atenti cu sanatatea noastra.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )