Libnet.ro
UNICEF

13:30

Telefoanele Android primesc cea mai tare functie a iPhone-urilor

Playtech Playtech,
Telefoanele Android primesc cea mai tare functie a iPhone-urilor

Android si iOS nu sunt sisteme de operare fundamental diferite, insa fiecare are plusuri si minusuri. Android primeste cea mai asteptata functie de pe iOS. Daca intrebi un utilizator de. continuă pe Playtech

FOTO Imagini spectaculoase cu cascada Sapte Izvoare. Legenda spune ca apa izvorata din Muntii Bucegi este cea mai pura din tara

Daca nu aveti nimic de facut in acest weekend si va place aerul tare de munte, Cascada Sapte Izvoare este o optiune de luat in calcul. Se spune ca de acolo izvoraste cea mai pura apa de la noi din tara. Un fotograf a surprins in imagini spectaculoase caderea de apa.

Leul moldovenesc a cunoscut cea mai mare depreciere din ultimii patru ani

In trimestrul doi al anului 2019, moneda nationala a cunoscut cea mai mare depreciere din ultimii patru ani. Leul s-a depreciat cu 4,8% fata de dolar si cu 5,7% fata de moneda unica europeana, transmite IPN. Informatia apare pe blogul lui Veaceslav Ionita, economist IDIS Viitorul.

Tariceanu, de acord cu Ponta: Cea mai buna solutie este un candidat comun PSD-ALDE-Pro Romania la alegerile prezidentiale

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, luni, ca a discutat cu Victor Ponta despre propunerea acestuia ca PSD, ALDE si Pro Romania sa mearga in alegerile prezidentiale cu un candidat comun si considera ca aceasta ar fi cea mai buna solutie.

ALIN BRENDEA, PRIME TRANSACTION: BET-XT, cea mai buna perfomanta pentru primul semestru, in ultimii zece ani

Indicele BET-XT, care cuprinde cele mai lichide 25 de actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti, a crescut cu 17% in primul semestru din 2019, cea mai buna clasare din ultimii zece ani, spune Alin Brendea, Director General Adjunct al Prime Transaction.

in Franta s-a inregistrat cea mai ridicata temperatura din istoria tarii

In Franta s-au inregistrat 44,3 grade Celsius, cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, canic.

Franta a inregistrat, astazi, cea mai mare temperatura din istoria masuratorilor sale: 44,3 grade Celsius

Franta continentala a inregistrat cea mai mare temperatura de cand au inceput sa se ia masuratori, in timp ce Europa continua sa infrunte un val sufocant de caldura, scrie The Guardian.

Gabriel Mutu: Cea mai corecta formula este alegerea secretarului general al PSD la Congres, nu in CEx

Primarul social-democrat al Sectorului 6, Gabriel Mutu, a declarat la RFI ca varianta cea mai corecta ar fi ca viitorul secretar general PSD sa fie ales in cadrul Congresului partidului de sambata.

Wimbledon: Americanca Cori Gauff (15 ani), cea mai tanara jucatoare care ajunge pe tabloul principal dupa ce a jucat in calificari

Cori Gauff, locul 301 WTA, beneficiara a unui wild card, a devenit cea mai tanara jucatoare care ajunge pe tabloul principal la Wimbledon dupa ce a jucat in calificari, la varsta de 15 ani si 122 de zile, in Era Open, care incepe in 1968, informeaza BBC.

Cum sa selectati cea mai accesibila agentie de web design din Romania?

Faptul ca orice firma are nevoie de un site, care sa fie cartea sa de vizita in mediul online nu mai este o noutate de multa vreme. Acum cele mai multe cautari si cele mai multe decizii se iau in functie de cele mai bune oferte disponibile in interogarile de pe Google.

Pericol in trafic pe un drum european din Cluj: opt cai merg printre masini in cea mai mare comuna din tara

Mai multi cai au fost fotografiati, sambata dimineata, in comuna clujeana Floresti, pe drumul european E 60. Din pacate nu este singurul incident de genul aceste petrecut in ultimele zile in Cluj.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )