Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cati bani cheltuie Regina Elisabeta a II-a de Craciun pentru cadouri. Ce primesc angajatii de la Palatul Buckingham

Playtech Playtech,
Cati bani cheltuie Regina Elisabeta a II-a de Craciun pentru cadouri. Ce primesc angajatii de la Palatul Buckingham

Febra pregatirilor pentru Craciun a cuprins si Casa Regala a Marii Britanii. Ca in fiecare an, Regina Elisabeta a II-a investeste o suma uriasa in cadourile pe care achizitioneaza. Si pentru ca vrea ca toata lumea din jurul ei sa fie multumita, le ofera cadouri tuturor angajatilor de la Palatul Buckingham. Regina Elisabeta a II-a . continuă pe Playtech

Cati bani castiga, de regula, Mihai Traistariu pentru un concert de sarbatori

Mihai Traistariu s-a nascut pe 16 decembrie1976,Piatra Neamt,Romania. Este un cantaret din Romania, fost component al formatiei Valahia. Provine dintr-o familie de artisti. Tatal sau, Gheorghe Traistariu, a fost pictor, iar mama sa, Natalia Traistariu, nascuta Natalia Antohi) a studiat medicina si a cantat in tinerete. Mihai Traistariu castig concert sarbatori Mihai are 3 .

Ce preturi piperate sunt la Targul de Craciun din Bucuresti. Cati bani scot vizitatorii din portofel pentru o simpla gogoasa

Targul de Craciun Bucuresti s-a deschide joi, 28 noiembrie 2019, in Piata Constitutiei si atunci a fost pornit iluminatul festiv de sarbatori, din Capitala. Spectacolul de deschidere de pe 28 noiembrie a fost sustinut de Corul de copii Radio, Lidia Buble, Voltaj si Loredana & Banda Agurida. Targul se afla la cea de-a treisprezecea editie .

Cine sunt cele mai bogate vedete din lume. Cati bani are in cont Celine Dion

Fie ca ne place, fie ca nu, trebuie sa recunoastem ca suntem curiosi ce averi au reusit sa stranga vedetele internationale, din lumea muzicii si nu numai, de-a lungul carierei lor. Exista tot felul de topuri facute de reviste celebre, ca spre exemplu Forbes, care ne incita curiozitatea, admiratia si, uneori chiar invidia. Cine sunt .

Cazul Caracal, declaratia lui Gheorghe Dinca in ancheta. Cati bani i-a oferit Luizei Melencu

Ies la suprafata detalii socante, in cadrul anchetei din cazul Caracal. Gheorghe Dinca a facut de curand o declaratie cu totul neasteptata, in fata procurorilor, cand a recunoscut ce s-a intamplat cu Luiza Melencu, dar si cum a rapit-o pe data de 14 aprilie a acestui an. Marturiile in premiera ale criminalului din Caracal vor .

Cele mai frumoase 30 de mesaje de Craciun pentru familie si prieteni

Urmeaza una dintre cele mai frumoase perioade din an, odata cu sosirea sarbatorilor de iarna. Cateva dintre urarile si mesajele pe care le vei regasi in aceasta colectie vor reusi sa le puna celor dragi un zambet pe buze, mai ales in perioada Craciunului. Daca simti ca nu ai inspiratie pentru a le trimite celor .

Dinca SOCHEAZA din nou: Cati BANI cere pentru a acorda interviuri!

Monstrul din Caracal a gasit o metoda de a face bani chiar daca este inchis. Barbatul a fost arestat vara aceasta dupa ce le-ar fi omorat pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu. Dinca s-a gandit sa faca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )