Libnet.ro
UNICEF

15:00

Lia Olguta Vasilescu, nou atac la guvernul Orban: ii doare in cot de angajatii si pensionarii romani!

Playtech Playtech,
Lia Olguta Vasilescu, nou atac la guvernul Orban: ii doare in cot de angajatii si pensionarii romani!

Lia Olguta Vasilescu a rabufnit! Aceasta a scris un mesaj, pe o retea de socializare, dupa ce a fost audiata in Comisia de Munca din Camera Deputatilor. Mai mult decat atat, acest mesaj a avut in prim-plan un nou atac asupra guvernului Orban Lia Olguta Vasilescu ataca din nou guvernul Orban Lia Olguta Vasilescu si-a . continuă pe Playtech

Cad capete in PSD, dupa primul tur de alegeri. Lia Olguta Vasilescu, prima victima: Nu poti castiga cu o proasta!

Viorica Dancila ia primele masuri, dupa rezultatele slabe din primul tur al alegerilor prezidentiale. Cad si primele capete, dupa cum s-a aflat, pana acum doar pe surse. Este vorba despre Lia Olguta Vasilescu, cea care era sef de campanie a actualului lider PSD. UPDATE: La finalul sedintei, Viorica Dancila a aparut alaturi de Claudiu Manda .

Sinteza zilei: Lia Olguta Vasilescu arunca bomba

Lucrurile incep sa se agite in Romania si nu este vorba doar de campania electorala pentru al doilea tur. Lia Olguta Vasilescu arunca bomba dupa cresterea euro si a dolarului. Coordonatorul campaniei.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Lia Olguta Vasilescu, mesaj de ultima ora: Observ disperarea USR-istilor care, de vreo cateva ore, calca legea electorala in picioare. Tocmai au devenit penali toti liderii lor!

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a lansat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook, anuntand ca toti liderii USR au devenit penali in ultimele ore.

Olguta Vasilescu, iesire nervoasa inainte de inchiderea urnelor. Dragnea a fost condamnat pentru asta!

Lia Olguta Vasilescu a avut o iesire nervoasa, cu doar cateva ore inainte de inchiderea urnelor. Coordonatorul de campanie al PSD sustine ca membrii USR calca legea electorala in picioare prin indemnurile repetate la vot. Ea a mentionat ca Liviu Dragnea a primit o condamnare cu suspendare pentru ca a chemat oamenii la urne. Lia .

Olguta Vasilescu, despre noua guvernare: Ce se mai luau de balerinele PSD, cand noul trend e cu manechinii PNL

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si-a spus parerea despre noul Executiv, la carma caruia se afla Ludovic Orban. Aceasta a transmis o critica la adresa noii guvernari, cu doar o zi inainte de alegerile prezidentiale. Mai mult, fostul ministru in guvernul PSD, le-a dezvaluit romanilor ce crede despre guvernul nou investit de Klaus .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Olguta Vasilescu, anunt incendiar: Toti liderii USR au devenit penali

Lia Olguta Vasilescu a facut un anunt incendiar pe pagina personala de Facebook. Fostul ministru al Muncii sustine ca toti liderii USR au devenit penali.

Olguta Vasilescu, dupa ce Dancila a fost intrebata daca Claudiu Manda e barbat sau nu: Va trebui sa ma intrebati pe mine! (VIDEO)

Claudiu Manda a tinut sa nege, la finalul sedintei CEx PSD, ca a jignit-o pe Viorica Dancila facand-o proasta. La randul ei, Dancila a sustinut ca nu este adevarat ca ar fi izbucnit in plans in.

Olguta Vasilescu, dupa ce Dancila a fost intrebata daca Claudiu Manda e barbat sau nu: Va trebui sa ma intrebati pe mine

In contextul in care Claudiu Manda a respins afirmatiile aparute in presa ca acesta i-ar fi adus jigniri premierului Viorica Dancila si ca aceasta din urma a plans, un reporter prezent la conferinta de presa de la finalul sedintei CEx a intrebat-o pe liderul PSD daca este barbat sau nu domnul Manda?. Olguta Vasilescu a intervenit: Asta va trebui sa ma intrebati pe mine.

Guvernul Orban nu-l lasa pe Nelu Barbu sa plece la Shanghai pe functia de consul general

Guvernul Orban nu vrea sa-l pastreze pe Nelu Barbu in functia de consul general la Shanghai, motiv pentru care va aproba in sedinta de miercuri anularea actului prin care a fost numit. Reamintim ca imediat dupa ce Guvernul a picat prin motiune de cenzura, Viorica Dancila a decis numirea lui Nelu Barbu, pe atunci purtatorul sau de cuvant, in functia de consul general. Tot in sedinta de miercuri, Guvernul va abroga o alta Hotarare privind schimbarea consului general la Milano. Miercuri va fi si ziua schimbarii unor prefecti si subprefecti.

Guvernul Orban va anula actul de numire a lui Nelu Barbu in functia de consul general la Shanghai

Guvernul Orban va aproba in sedinta de miercuri anularea actului prin care Nelu Barbu a fost numit in functia de consul general la Shanghai. Nelu Barbu a fost purtator de cuvant al Guvernului Dancila. Dupa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )