Libnet.ro
UNICEF

19:17

Restructurari masive la stat. Cine sunt angajatii care vor pleca acasa pentru a salva pensiile si salariile

Playtech Playtech,
Restructurari masive la stat. Cine sunt angajatii care vor pleca acasa pentru a salva pensiile si salariile

Guvernantii isi doresc sa salveze pensiile si salariile, iar de aceea au anuntat ca urmeaza sa fie puse in practica restructurari masive la stat. Exista angajati care vor pleca acasa, pentru a putea fi tinut sub cont deficitul bugetar tot mai presant pentru actualul Executiv. Restructurari masive la stat. Cine sunt angajatii care vor pleca . continuă pe Playtech

Val de concedieri in prag de Sarbatori. Raluca Turcan a anuntat cine sunt cei care vor fi afectati

Raluca Turcan a anuntat ca Guvernul Orban va continua curatenia in institutiile statului. Cei vizati sunt angajatii din ministere, dar si cei din institutiile publice. Prin acest nou val de concedieri, Guvernul condus de Ludovic Orban spera ca institutiile statului sa inceapa din nou sa serveasca cetateanul. Raluca Turcan anunta ca va avea loc un .

Protest de amploare la DNA. Cine sunt cei care s-au adunat in fata Directiei Nationale Anticoruptie

Protest in fata sediului Directiei Nationale Anticoruptie! Cativa cetateni protesteaza chiar acum fata de decizia procurorilor de a clasa dosarul in care s-a anchetat proiectul minier de la Certej. Cine sunt acestia? Protest in fata DNA Protestul in fata Directiei Nationale Anticoruptie a luat amploare. Cativa membri din cadrul asociatiei Declic s-au adunat in fata .

Vocea Romaniei, galele LIVE. Cine sunt concurentii care merg mai departe, in echipele Smiley, Tudor Chirila, Horia Brenciu si Irina Rimes

Prima semifinala de la Vocea Romaniei a facut trierea in randul concurentilor! Daca inceputul serii i-a gasit pe cei 12 pe marea scena, finalul i-a prins doar pe cei care au reusit sa ajunga la inimile oamenilor si care i-au convins de faptul ca pot pune mana pe doritul trofeu. Care sunt cei care au .

Cine sunt cele mai bogate vedete din lume. Cati bani are in cont Celine Dion

Fie ca ne place, fie ca nu, trebuie sa recunoastem ca suntem curiosi ce averi au reusit sa stranga vedetele internationale, din lumea muzicii si nu numai, de-a lungul carierei lor. Exista tot felul de topuri facute de reviste celebre, ca spre exemplu Forbes, care ne incita curiozitatea, admiratia si, uneori chiar invidia. Cine sunt .

Sectorul public va fi lovit de un val de restructurari masive. Klaus Iohannis ii convoaca la Cotroceni pe Orban si Citu

Klaus Iohannis ii cheama din nou, astazi, la Cotroceni pe premierul Ludovic Orban si pe ministrul de finante Florin Citu. Cei trei vor discuta despre bugetul pe anul viitor si masurile majore anuntate ieri pentru reducerea deficitului: concedieri in sectorul bugetar, proiectul ce interzice cumulul pensie-salariu la stat si inghetarea indemnizatiilor demnitarilor.

Dimineata, una dintre cele mai cunoscute stiriste, in timpul liber, motociclista. Cine este vedeta care ii pune in incurcatura pe barbati, cu pasiunile ei (FOTO)

Un adintre cele mai cunsocute stiriste ale Antenei 1 are pasiuni mai putin obisnuite pentru o domnisoara fragila, cum pare ea la prima vedere.

HOROSCOP. Zodiile de barbati care vor trada intr-o relatie

HOROSCOP Fidelitatea este si ramane baza unei relatii de lunga durata. Cu toate acestea, unii barbati trateaza acest aspect cu indiferenta. Ei sunt cei trei nativi de care trebuie sa fugi cat te tin picioarele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )