Libnet.ro
UNICEF

05:00

Veste uriasa pentru romani. Parlamentul a luat decizia. Cum vor putea primi a doua pensie

Playtech Playtech,
Veste uriasa pentru romani. Parlamentul a luat decizia. Cum vor putea primi a doua pensie

Conform unui proiect de la inceputul anului in curs si a explicatiilor date de fostul Ministru al Muncii la vremea respectiva, Marius Budai, pensia ocupationala, ca despre ea este vorba, este o pensie facultativa pe care angajatorul o poate crea ca un beneficiu pentru angajatii lui, dupa ce angajatorul creeaza o schema de pensii ocupationale, . continuă pe Playtech

Oana Roman face noi dezvaluiri despre despartirea de Marius Elisei. Cine a luat decizia si ce se intampla cu fiica lor

Ieri, 11 decembrie, Oana soca presa mondena din Romania, dar si pe fanii ei, anuntand separarea de sot. Cu toate ca au avut multe probleme in casnicie de-a lungul celor 7 ani petrecuti impreuna, nimeni nu se gandea ca vor face cu adevarat pasul acesta. Ce dezvaluri a facut despre despartirea de Marius Elisei? Oana .

Imagini de la PROTESTUL organizat la Facultatea de Matematica din Bucuresti, dupa ce decanul a luat decizia de a scoate mai multe birouri pe holuri (VIDEO)

Un protest neobisnuit a fost organizat la Facultatea de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Bucuresti, unde decanul Radu Gramatovici a luat decizia de a scoate pe holuri mai multe birouri in.

Turcan: PNL a luat decizia sa sustina anularea pensiilor speciale cu exceptia pensiilor militare si ale magistratilor

PNL a luat decizia sa sustina anularea pensiilor speciale, cu exceptia pensiilor militare si ale magistratilor, a anuntat luni vicepremierul Raluca Turcan, precizand ca se doreste eliminarea unei inechitati crase.

Veste proasta pentru . Ce prietena ar putea sa ii sufle postul de prezentatoare TV

Veste proasta pentru , gazda emisiunii Like a Star. Dupa o pauza de cativa ani in care s-a dedidat copiilor, o buna prietena ar putea sa ii sufle viitorul post de prezentatoare TV. Despre cine este vorba? Veste proasta pentru . Ce prietena ar putea sa ii sufle postul de prezentatoare TV Mireasa .

Scenariu exploziv pentru romani! Premierul Orban vrea sa creasca varsta de pensionare pentru aceasta categorie

Scenariu exploziv pentru romani! Premierul Ludovic Orban considera ca ar trebui crescuta varsta de pensionare pentru anumite categorii de angajati pana la 70 de ani. Declaratia a facut-o in contextul in care Guvernul a starnit un val de nemultumiri, dupa ce a anuntat ca vrea sa interzica din nou cumulul pensiei cu salariul in sectorul bugetar.

VESTI BUNE pentru romani! STATUL iti da BANII direct pe CARD! Mai ai doar cateva zile SA DEPUI CEREREA pentru a-i primi

Vesti bune pentru acesti romani! Statul sare din nou in ajutorul lor si le ofera bani pentru afacerea lor.

S-a votat: Noi ZILE LIBERE pentru romani! Anuntul facut de Camera Deputatilor in urma cu putin timp

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul de lege ce prevede acordarea unor zile libere pentru unul dintre parinti, in situatia inchiderii temporare a unitatilor de invatamant. Proiectul vizeaza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )