Libnet.ro
UNICEF

10:00

Alerta meteo ANM. Vremea face ravagii in tara: ploi torentiale si vijelii

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Vremea face ravagii in tara: ploi torentiale si vijelii

Duminica, vremea va fi diferita in mai multe regiuni ale tarii. Unii locuitori vor avea parte in continuare de canicula, altii vor avea parte de vant puternic, pe cand altii vor fi racoriti bine de ploi torentiale si chiar grindina. Prognoza meteo pentru duminica, 9 august, anunta canicula, ploi si vijelii Prognoza meteo valabila pentru . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Vine prapadul in tara: temperaturi de 40 de grade

ANM Administratia Nationala de Meteorologie) a emis o informare de intensificare a caniculei pentru perioada urmatoare, pe teritoriul Romaniei. Potrivit acestei informari, mai multe zone din tara se vor confrunta cu zile caniculare, in cre temperaturile maxime pot ajunge si la 40 de grade C. Alerta Meteo ANM. Cum va fi vremea in Romania Astfel, .

Alerta meteo ANM. Vin inundatiile in Romania. Ce judete sunt afectate

Astazi a fost emis un cod galben pentru inundatii de catre Institutul National de Hidrologie si Gospodarie a Apelor, fiind vizate bazinele hidrografice ale mai multor rauri. Tot ANM a emis un cod portocaliu pentru judetul Timis, fiind astfel vizate mai multe localitati de aceste fenomene periculoase. Alerta meteo ANM INHGA Institutul National de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )