Libnet.ro
UNICEF

13:45

Atentie, soferi! ANM anunta cod galben de vreme severa. Ce regiuni vor fi afectate in urmatoarele ore

Playtech Playtech,
Atentie, soferi! ANM anunta cod galben de vreme severa. Ce regiuni vor fi afectate in urmatoarele ore

Specialistii de la ANM anunta cod galben de vreme severa pana la ora 11:00 pentru mai multe judete din tara. Regiunile afectate. ANM anunta cod galben de vreme severa Expertii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Avertizarea este valabila pana la ora . continuă pe Playtech

Peste jumatate de tara, sub Cod galben de ceata si burnita. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, mai multe atentionari de Cod galben de ceata, chiciura si polei, in 30 de judete.

ALERTA METEO! COD GALBEN in JUMATATE DIN TARA! Vezi ZONELE AFECTATE de fenomenul periculos

ANM a emis o avertizare de ultima ora! ARSENIE BOCA ANUNTA APOCALIPSA! SE VA iNTAMPLA iN ROMANIA PESTE CATEVA ZILE! E FARA SCAPARE Este cod galben de ceata in Municipiul Bucuresti si in 25 de.

ANM, avertisment de ultima ora. Mai multe regiuni din tara au intrat sub Cod galben de ceata si polei

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri seara, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata si depuneri inghetate chiciura sau polei) pentru noua judete din vestul,.

VREMEA. Mai mult de jumatate de tara, sub cod galben de ceata, chiciura si polei

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, atentionari nowcasting Cod galben de ceata, chiciura si polei valabile in orele urmatoare in 29 de judete.

Avertisment METEO. Cod galben si polei

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri seara, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata si depuneri inghetate chiciura sau polei) pentru noua judete din vestul, nord-vestul, centrul si sudul tarii, valabile in orele urmatoare.

VREMEA. Avertizare de ultima ora! Cod galben de fenomene periculoase in 22 de judete

VREMEA Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, noi avertizari nowcasting Cod galben de ceata, chiciura si polei, valabile pe durata orelor urmatoare in zone din 22 de judete.

VREMEA. Avertizare de ultima ora! Cod galben de fenomene periculoase in Bucuresti si 29 de judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata, chiciura si polei pentru Bucuresti si 29 de judete, valabile in urmatoarele ore.

Cod galben de ceata densa in Baragan. Pericol in trafic, vizibilitate scazuta

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, chiciura si polei, valabile in orele urmatoare in 27 de judete, inclusiv in Capitala.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de fenomene periculoase in 14 judete

Meteorologii au emis, vineri, noi avertizari nowcasting Cod galben de ceata si polei, valabile in judete din Dobrogea, Moldova, Transilvania si Crisana.

Atentionare meteo. Cod galben e ceata in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, miercuri, noi avertizari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in localitati din opt judete, pe durata urmatoarelor trei ore.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )