Libnet.ro
UNICEF

09:15

Avertisment meteo: cod galben de vreme rea. Ce regiuni vor fi afectate de zapezile viscolite

Playtech Playtech,
Avertisment meteo: cod galben de vreme rea. Ce regiuni vor fi afectate de zapezile viscolite

ANM anunta cod galben de vreme rea in mai multe judete. Ce regiuni vor fi afectate de zapezile viscolite? Anuntul meteorologilor este ingrijorator. Avertizare meteo: cod galben de vreme rea Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis atentionari nowcasting de vreme rea. Avertizare valabila de la 04-01-2020 ora 6:30 pana la : 04-01-2020 . continuă pe Playtech

ANM a emis noi avertizari meteo: Cod galben de vreme rea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, astazi, atentionari nowcasting cod galben de vreme rea.

Avertisment meteo. Cod portocaliu de ninsori

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, astazi, o atentionare nowcasting cod portocaliu de vreme rea.

Alerta meteo: cod galben de vant si ninsori pana luni - zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o atentionare Cod galben de ninsori si viscol, valabila pana luni dimineata, in zone montane, la peste 1. 700 de metri altitudine, respectiv o atentionare Cod galben de intensificari ale vantului ce vizeaza judete din zona Moldovei, incepand de duminica dimineata.

Avertisment pentru populatie. Un nou cod galben loveste Romania pana luni seara. Ce ne asteapta

Avertisment pentru populatie din partea meteorologilor. Un nou cod galben de vreme rea loveste Romania de sambata dupa-amiaza si pana luni seara. Ce ne asteapta? Avertisment pentru populatie: nou cod galben Expertii meteo au anuntat vreme rea, incepand de sambata dupa-amaiza si pana luni seara. in cea mai mare parte a tarii vor fi intensificari .

Alerta meteo: vant si ninsori in cea mai mare parte a tarii pana luni seara. Unde intra in vigoare un cod galben

Meteorologii anunta ca, incepand de sambata dupa-amiaza si pana luni seara, in cea mai mare parte a tarii vor fi intensificari ale vantului, precipitatii mixte si ninsori. Pentru zona de munte a fost emisa o atentionare Cod galben de ninsori, chiar viscol la altitudini mai mari de 1. 700 de metri, un alt Cod galben - privind intensificari ale vantului - fiind emis pentru regiunea Moldovei.

Mehedintiul sub Cod Galben de vant puternic

Pana la ora 20. 00, judetul Mehedinti se afla sub atentionare meteorologica Cod Galben, ce vizeaza intensificari ale vantului care local vor atinge la rafala viteze, in general, de 55-65 kmh, anunta ISU Mehedinti.

Alerta de vreme rea: Vin 3 zile de iarna. Unde se anunta ninsori viscolite si polei

O informare de vreme rea intra in vigoare sambata dumpa-amiaza , la ora 17. Iarna loveste cu furie Romania pana luni seara, la ora 22. Se anunta ninsori viscolite la munte, frig si lapovita in sud-estul tarii.

Atentie, soferi! Cod galben de ceata in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de ceata, depuneri de chiciura, dar si viscol, valabile pe durata orelor urmatoare in zone din Banat, Transilvania si Maramures.

Cod galben prelungit pentru Hunedoara si Caras-Severin. Rafale de 100 de kilometri pe ora

ANM a prelungit codul galben de vant puternic pentru zonele de munte ale judetelor Hunedoara si Caras-Severin dar si pentru Satu-Mare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )