Libnet.ro
UNICEF

19:15

Avertizare meteo de ultima ora. Ce anunt a facut acum ANM despre fenomenele periculoase care vor afecta Romania

Playtech Playtech,
Avertizare meteo de ultima ora. Ce anunt a facut acum ANM despre fenomenele periculoase care vor afecta Romania

Meteorologii au emis o avertizare de vreme rea si fenomene periculoase, mai ales pentru soferii aflati in trafic. Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie au confirmat si ce zone din Romania vor fi afectate, in urmatoarele ore, in dupa-amiaza de joi. A fost anuntata vreme rea pentru multe regiuni de la noi, unde vor pica si . continuă pe Playtech

ANM, avertizare de ultima ora. Cod galben de ploi si polei in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, o noua avertizare nowcasting Cod galben de precipitatii mixte si polei, valabila in cinci judete, in urmatoarele trei ore.

Se schimba vremea. Ce temperaturi vor fi in zilele urmatoare. ANM a facut acum anuntul

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru zilele de 9, 10 si 11 ianuarie. Vremea va continua sa se incalzeasca usor in urmatoarele zile, iar temperaturile vor avea valori mai ridicate decat in mod normal in aceasta perioada a anului. Prognoza meteo pentru 9-11 ianuarie Joi, 9 ianuarie, cerul va fi variabil, .

Gheorghe Dinca, solicitare de ultima ora fata de procurori. Ar putea schimba total ancheta

Misterul in cazul Caracal se adanceste si mai mult, dupa ce Gheorghe Dinca le-a cerut procurorilor sa fie reaudiat, cu doar cateva zile inainte ca dosarul sa fie trimis in judecata. in cadrul audierilor care au avut loc pana in prezent, Dinca a recunoscut ca le-a ucis in mod intentionat pe Luiza Melencu si Alexandra .

Iranul a atacat cu rachete balistice bazele militare americane din Irak. Donald Trump a facut acum anuntul

Iranul a atacat doua baze in Irak, care adapostesc trupe americane cu rachete miercuri dimineata, au informat presa oficiala iraniana si oficialii americani. Astfel s-a demarat ceea ce Teheranul promisese a fi represalii pentru uciderea unui comandant iranian de top. Iranul a atacat cu rachete balistice bazele militare americane din Irak Razbunarea Garzilor Revolutionare a .

Decizie de ultima ora dupa accidentul lui Chitoiu. Dosarul a fost mutat

Fostul ministru Daniel Chitoiu nu a fost audiat nici pana acum, la aproape doua saptamani de la accidentul in care a fost implicat, accident soldat cu moartea a doua persoane.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )