Libnet.ro
UNICEF

23:00

Infern in jumatate de tara. Care sunt judetele afectate de urgie

Playtech Playtech,
Infern in jumatate de tara. Care sunt judetele afectate de urgie

Pentru ziua de astazi, 27 iulie, ANM a emis dou avertizari de Cod Rosu la nivelul teritoriului Romaniei. Conform acestor atentionari aproape jumatate din tara se afla sub auspiciul fenomenelor extreme. Romania sub Cod Rosu pana maine dimineata Astfel ANM a emis atentionarea de tip nowcasting de Cod ROsu pentru judetul Neamt, pentru localitatile Bicaz, . continuă pe Playtech

Final de Premier League! Care sunt meciurile cu miza

Dupa Germania si Spania, Anglia e a treia tara care isi duce campionatul intern la bun sfarsit. Liverpool a luat titlul asteptat de 3 decenii, Manchester City va merge in grupele Ligii Campionilor, dar celelalte intrebari importante isi vor afla raspunsul abia duminica. Traieste spectacolul din Premier League alaturi de Betano si bucura-te de un regal fotbalistic cu cele mai noi optiuni de pariere! .

Boala focului sfant. Ce inseamna, de fapt, si care sunt simptomele

O tanara de 24 de ani a ajuns la medic acuzand dureri insuportabile. Dupa ce a fost consultata, doctorii i-au pus un diagnostic terifiant si, totodata, bizar pentru multi: boala focului sfant. Boala focului sfant Simptome O tanara in varsta de 24 de ani s-a prezentat de urgenta la spital, cu dureri cumplite. Aceasta .

Imaginile infernului in Dej. Un copil in varsta de noua ani a fost gasit in coma, acoperit de viermi si muste. Care sunt explicatiile mamei

Cruzime fara margini in Dej. Un copil, in varsta de 9 ani, a fost preluat de medici in coma si cu rani care acopereau 80% din suprafata corpului. Baietelul se afla in ultimul stadiu de suferinta, ranile fiindu-i acoperite cu viermi si muste. Dupa o perioada de chin de trei saptamani, rudele copilasului au oferit .

Editie speciala 360 de grade: Care sunt cei mai mari sfinti facatori de minuni (VIDEO)

Alina Badic a vorbit, in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade, despre sfinti, cate tipuri de sfinti exista, care sunt limitele lor, ce legaturi exista intre ei si oamenii care le.

ALERTA METEO Cod galben de ploi pana duminica-noapte. Care sunt zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri, 24 iulie, doua avertizari cod galben de ploi si instabilitate atmosferica, potrivit carora, in weekend, aproape trei sferturi din tara va fi afectata de ploi si furtuni.

Care sunt judetele care au inregistrat cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore

Bucurestiul a trecut, din nou, pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus in 24 de ore. Acesta este urmat de judetele Dambovita, Arges, Prahova si Brasov.

Statul da bani pentru achizitia de garduri electrice pentru a tine la distanta ursii. Care sunt judetele care vor beneficia de astfel de fonduri

Fermierii din judetele in care exista populatii mari de ursi vor primi bani de la stat pentru achizitia de garduri electrificate. Cuantumul unui astfel de ajutor ajunge la 2. 000 de lei.

Care sunt judetele care au inregistrat cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore

Judetul Arges a trecut pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus in 24 de ore. Acesta este urmat de judetele Prahova si Mehedinti, dar si de municipiul Bucuresti.

Romania inca viseaza la asa ceva: tara care transforma telefonul in buletin. Ce rol joaca Samsung

Romania, deocamdata, pregateste trecerea la buletine biometrice. Dar sunt inca fizice, chiar daca mai mici si cu cip. Viitorul va fi al actelor digitale. Si deja exista cateva demersuri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )