Libnet.ro
UNICEF

01:05

Meteorologii au revizuit prognoza meteo. Ce se intampla in weekend-ul 17 19 ianuarie

Playtech Playtech,
Meteorologii au revizuit prognoza meteo. Ce se intampla in weekend-ul 17 19 ianuarie

Specialistii de la ANM au informat cum va fi vremea joi, 16 ianuarie 2020. Regimul termic va ramane destul de ridicat pentru aceasta perioada. Temperaturile maxime ar putea ajunge chiar si la 10 grade Celsius in unele regiuni. Precipitatiile vor fi slabe cantitativ, iar probabilitatea mai mare de aparitie va fi dupa data de 21 . continuă pe Playtech

Prognoza meteo pentru luni, 13 ianuarie 2020. Ce schimbari anunta ANM la inceput de saptamana

Vremea se va mentine una buna, anunta specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie. Pentru saptamana ce debuteaza, meteorologii aduc vesti bune legate de temperatura, iar vremea se va incalzi treptat. in foarte multe zone din tara vor fi semnalate modificarile de temperatura, atat in Moldova, cat si in Muntenia sau Dobrogea. Prognoza meteo pentru .

Prognoza meteo pentru miercuri, 15 ianuarie. Ultimele informatii despre starea vremii de la ANM

Specialistii de la ANM au informat cum va fi vremea miercuri, 15 ianuarie 2020. Trecator si izolat va burnita ori va fulgui. Expertii meteo anunta conditii de polei. Prognoza meteo pentru miercuri, 15 ianuarie. Informatii ANM Expertii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au informat cum va fi vremea miercuri, 15 ianuarie. in zonele .

Prognoza meteo, 14 ianuarie. Fenomen neobisnuit pentru aceasta perioada. Ce a anuntat oficial ANM

Conform ANM, astazi, 14 ianuarie, in Lunca Dunarii si a Siretului, sudul Campiei Romane si in depresiuni, va fi nebulozitate stratiforma si ceata vor persista intreaga zi, astfel ca valorile termice vor fi in general apropiate de cele normale ale datei. Prognoza meteo, 14 ianuarie. Fenomen neobisnuit pentru aceasta perioada Fenomenele de nebulozitate si ceata .

Prognoza meteo pe o luna. Cum va fi vremea pana pe 10 februarie

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pe o luna.

Ce se intampla in Romania, dupa vremea anormal de calda

Prognoza meteo pana vineri, 17 ianuarie 2020.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 16 ianuarie. Mare atentie! Vesti nu tocmai bune de la meteorologi

Vremea va fi in general inchisa in zonele joase de relief din sudul si din estul tarii si local in cele din vest, centru si nord, unde nebulozitatea joasa si ceata asociata cu depunere de chiciura vor persista in cea mai mare parte a intervalului.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 15 ianuarie. Vesti proaste de la meteorologi

in zonele joase din Oltenia, Muntenia, sudul si centrul Moldovei, dar si in Dobrogea vremea va fi inchisa, cu nebulozitate stratiforma si ceata asociata si cu depunere de chiciura, ce vor persista in cea mai mare parte a intervalului, determinand valori diurne de temperatura in jurul celor climatologic specifice pentru mijlocul lunii ianuarie.

VREMEA. Prognoza meteo 14 ianuarie. Anunt de ultima ora de la meteorologi

in zonele joase de relief din sudul si sud-estul tarii si local in cele din vest si centru va fi nebulozitate stratiforma si ceata care local - cu precadere in Lunca Dunarii si a Siretului, sudul Campiei Romane si in depresiuni- vor persista intreaga zi, astfel ca valorile termice vor fi in general apropiate de cele normale ale datei.

Vremea se schimba brusc. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea va fi inchisa in urmatoarele zile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )