Libnet.ro
UNICEF

19:45

Prognoza meteo ANM pentru marti, 28 iulie 2020. Temperaturile se mentin ridicate

Playtech Playtech,
Prognoza meteo ANM pentru marti, 28 iulie 2020. Temperaturile se mentin ridicate

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza meteo. Care sunt maximele si minimele pentru ziua de marti, 28 iulie? Meteorologii indica faptul ca nu scapam deocamdata de temperaturile ridicate. Prognoza meteo pentru marti, 28 iulie 2020 Meteorologii anunta faptul ca vom avea din nou canicula si disconfort termin in zona . continuă pe Playtech

Curs BNR pentru luni, 27 iulie 2020. Cat valoreaza acum un euro

BNR va emite noul curs valutar joi, 27 iulie 2020, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al bancii, cat si mai jos. Curs valutar BNR, luni, 27 iulie 2020 Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valoarea monedelor lumii luni, 27 iulie 2020. Data .

ULTIMA ORA. Meteorologii au revizuit prognoza METEO. Cum va fi vremea pana vineri

Prognoza meteo ANM panp vineri, 31 iulie 2020. Vremea se va mentine calduroasa, local caniculara.

Prognoza meteo, vineri, 24 iulie 2020. Alerta de vreme rea de la ANM! Ce se intampla, azi, in tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o avertizare de vreme rea. Ce se intampla in tara si ce conditii vor fi pentru ziua de vineri, 24 iulie? Prognoza meteo ANM pentru vineri, 24 iulie Meteorologii anunta ca in cursul zilei de vineri vom avea parte de averse si intensificari ale vantului in .

Prognoza meteo de luni, 27 iulie. Unde vor fi temperaturi extreme

Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru astazi, 27 iulie. Astfel, aflam ca in nordul si centrul tarii, la deal si la munte si local in vest si in sud-vest, mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica. Asa arata prognoza meteo pentru data de 27 iulie Prognoza meteo valabila pentru data de .

Prognoza meteo, azi, 27 iulie 2020. Vreme frumoasa in majoritatea regiunilor

Pentru astazi, 27 iulie 2020 meteorologii anunta vreme frumoasa si cer senin in majoritatea zonelor tarii. O exceptie o fac insa zonele de deal si de munte, nordul si centrul tarii unde dupa orele.

Curs BNR, vineri, 23 iulie 2020. Ce valori au atins, azi, euro si dolarul -UPDATE

Cursul valutar BNR valabil pentru vineri, 24 iulie 2020 va fi anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Astfel, in cel mai scurt timp, vom afla cat costa cele tranzactionate valute din tara noastra. Vom stii cat valoreaza un euro, un dolar, un franc elvetian, precum si cati lei va costa o .

ANM |Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. in intervalul 27 iulie - 9 august, temperaturile vor atinge pragul caniculei, dar nu lipsesc nici aversele

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat luni prognoza meteo pentru perioada 27 iulie - 9 august. Vor fi temperaturi apropiate de canicula in majoritatea zonelor tarii. Nu vor lipsi insa nici.

Prognoza meteo: Ce fenomene lovesc Romania in luna august. Cand se intorc furtunile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 27 iulie - 24 august. Temperaturile vor fi cele specifice perioadei, insa in sud si est acestea vor fi usor mai ridicate decat media acestei luni.

Prognoza meteo pentru weekend 25-26 iulie. Vine codul portocaliu de vijelii si ploi

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au o noua prognoza pentru weekend. Cum va fi vremea in perioada 25-26 iulie si ce avertizari aduc meteorologii? Prognoza meteo pentru weekend 25-26 iulie Meteorologii au adus in vizorul romanilor doua avertizari de vreme rea. Ne asteptam la furtuni si vijelii nimicitoare indicat de meteorologi pentru weekend.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 27 iulie 3 august 2020

Pentru ultima saptamana din luna lui cuptor meteorologii anunta temperature maxime de pana la 30 de grade. Valorile caniculare sunt specifice pentru aceasta perioada a anului. Izolat se vor inregistra.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2598 seconds )