Libnet.ro
UNICEF

16:45

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 4 octombrie. Vremea se raceste in toata tara

Playtech Playtech,
Prognoza meteo ANM pentru vineri, 4 octombrie. Vremea se raceste in toata tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat o noua prognoza meteo. Iata care sunt maximele si minimele din ziua de vineri, 4 octombrie! Din pacate, specialistii au anuntat ca vremea se raceste, iar toamna incepe sa-si intre serios in drepturi. Prognnoza meeto ANM pentru vineri, 4 octombrie Temperaturile scad in toata tara in . continuă pe Playtech

Prognoza meteo ANM pentru joi, 3 octombrie. Ploi si ninsori! Vremea se raceste brusc

Vremea se va raci brusc, in toata tara. Specialistii in meteorologie au anuntat si ce regiuni sunt vizate pentru caderile de precipitatii. Iata cum arata prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 3 octombrie! Prognoza meteo ANM pentru joi, 3 octombrie Temperaturile vor scadea simtitor incepand cu urmatoarea perioada. De joi sunt asteptate ploi pe .

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 2 octombrie. Anuntul ingrijorator al meteorologilor

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat prognoza pentru ziua de miercuri, 2 octombrie. Din pacate pentru cei care mai sperau la cateva zile cu temperaturi rezonabile, mercurul din termometre va urma sa scada brusc. Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 2 octombrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat faptul ca .

Prognoza meteo ANM, marti, 1 octombrie. Schimbari bruste de temperatura care pot deveni periculoase pentru sanatate

Aministratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru marti, 1 octombrie 2019. Sunt anuntate temperaturi mult mai ridicate decat media normala a acestei perioade, cer senin si vant slab. Valorile termice maxime vor fi cuprinse intre 20 si 29 de grade Celsius, iar minimele se vor incadra intre 7 si 17 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM! Cand de strica vremea

Un val de aer polar va afecta Romania incepand de joi. Vremea va fi in general instabila. Vor fi innorari temporar accentuate si perioade in care se vor semnala averse ce vor avea si caracter.

Prognoza meteo. ANM, alerta pentru perioada 3 octombrie 5 octombrie. Vremea o ia razna

Alerta meteo pentru Romania. Specialistii de la ANM au emis o avertizare meteo pentru perioada 3 octombrie 5 octombrie. Se anunta tei zile de ploi, vant si frig. Prognoza meteo. ANM, alerta pentru perioada 3 octombrie 5 octombrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis o avertizare meteo pentru perioada .

Prognoza meteo pentru 4 octombrie. Vremea se schimba radical. Ploi si frig in aproape toata tara

Vremea se va raci accentuat si in regiunile sudice, estice si centrale, astfel ca la nivelul intregii tari valorile termice diurne se vor situa sub cele caracteristice perioadei. Cerul va fi temporar noro.

Prognoza meteo pe doua saptamani. Cand vine frigul

In primele trei zile ale lunii octombrie, vremea va fi mai calda decat media temperaturilor la aceasta data. Temperaturile maxime se vor situa intre 22 si 28 de grade. intre 4 si 6 octombrie vremea se va raci si maximele vor atinge, in medie, 14-15 grade, conform Administratiei Nationale deMeteorologie ANM).

Prognoza meteo pentru doua saptamani. De cand se intorc ploile?

ANM a emis prognoza meteo pentru doua saptamani. Iata cum va fi vremea pe regiuni. in Banat, in primele trei zile vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, cu o.

Vremea va fi mult mai calda decat in mod normal. PROGNOZA METEO pana joi

Prognoza meteo pentru luni, 30 septembrie. Vremea va continua sa se incalzeasca si va fi calda, iar in regiunile estice si sudice pe arii relativ extinse chiar deosebit de calda. Temperaturile maxime.

E alerta meteo. ANM anunta cod galben de vijelii. Mai multe judete, afectate imediat

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare nowcasting de ploi puternice si vant pentru judetele Cluj si Bistrita-Nasau. De asemenea, este in vigoare o informare meteorologica de ploi in general moderate cantitativ, fenomene de instabilitate atmosferica, intensificari temporare ale vantului si racire accentuata a vremii la nivelul intregii tari. ANM anunta cod galben .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )