Libnet.ro
UNICEF

14:00

Prognoza meteo, miercuri, 29 iulie 2020. Informatii ANM: cod galben de canicula si 38 de grade Celsius

Playtech Playtech,
Prognoza meteo, miercuri, 29 iulie 2020. Informatii ANM: cod galben de canicula si 38 de grade Celsius

Caldura devine principala problema. Atmosfera se incinge la amiaza, iar prin sud-est se instaleaza canicula. Aerul devine irespirabil in multe regiuni si temperaturile resimtite vor fi cu mult peste cele inregistrate. Prognoza meteo, miercuri 29 iulie 2020: cod galben de canicula Vremea va fi calduroasa, local caniculara la amiaza in regiunile sudice si estice. Indicele . continuă pe Playtech

Prognoza meteo, azi, 28 iulie 2020. in sud-est la amiaza izolat va fi canicula

Marti, 28 iulie 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ), vremea va fi calduroasa, cu precadere in zonele de campie din regiunile extracarpatice, iar in sud-est la.

Prognoza meteo, azi, 27 iulie 2020. Vreme frumoasa in majoritatea regiunilor

Pentru astazi, 27 iulie 2020 meteorologii anunta vreme frumoasa si cer senin in majoritatea zonelor tarii. O exceptie o fac insa zonele de deal si de munte, nordul si centrul tarii unde dupa orele.

Prognoza meteo, azi, 25 iulie 2020. Romania sub cod galben de instabilitate atmosferica. Iata cele mai afectate zone din tara

Meteorologii nu aduc vesti bune in acest weekend. ANM a emis o avertizare de tip cod galben pentru instabilitate atmosferica, valabila incepand de astazi, ora 5:00 pana la data de 26 iulie ora.

Horoscopul zilei, 29 iulie 2020. Ce zodie are numai de castigat daca sta cu ochii in patru

Astrele vin cu noi vesti pentru cele 12 semne. Prin ce vor trece nativii in ziua de miercuri, 29 iulie? O zodie are de castigat multe lucruri, daca va fi atenta la detalii si va sta cu ochii in patru. Horoscop pentru miercuri, 29 iulie 2020 Berbec Atentia ta este toata catre partea profesionala.

Calendar ortodox, 29 iulie 2020. Sfantul facator de minuni. Rugaciunea care te scapa de necazuri

Pe data de 29 iulie este praznuit Sfantul mare Mucenic Calinic, cel pe care, datorita iubirii neclintite fata de Dumnezeu, a fost inzestrat de Tatal Ceresc cu harul facerii de minuni. Credinciosii care i se roaga gasesc la acest sfant, ajutor grabnic si raspuns la toate problemele care nu le dau pace. Sfantul facator de .

Prognoza meteo de luni, 27 iulie. Unde vor fi temperaturi extreme

Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru astazi, 27 iulie. Astfel, aflam ca in nordul si centrul tarii, la deal si la munte si local in vest si in sud-vest, mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica. Asa arata prognoza meteo pentru data de 27 iulie Prognoza meteo valabila pentru data de .

Prognoza meteo ANM pentru marti, 28 iulie 2020. Temperaturile se mentin ridicate

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza meteo. Care sunt maximele si minimele pentru ziua de marti, 28 iulie? Meteorologii indica faptul ca nu scapam deocamdata de temperaturile ridicate. Prognoza meteo pentru marti, 28 iulie 2020 Meteorologii anunta faptul ca vom avea din nou canicula si disconfort termin in zona .

ANM |Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. in intervalul 27 iulie - 9 august, temperaturile vor atinge pragul caniculei, dar nu lipsesc nici aversele

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat luni prognoza meteo pentru perioada 27 iulie - 9 august. Vor fi temperaturi apropiate de canicula in majoritatea zonelor tarii. Nu vor lipsi insa nici.

ULTIMA ORA. Meteorologii au revizuit prognoza METEO. Cum va fi vremea pana vineri

Prognoza meteo ANM panp vineri, 31 iulie 2020. Vremea se va mentine calduroasa, local caniculara.

Prognoza meteo: Ce fenomene lovesc Romania in luna august. Cand se intorc furtunile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 27 iulie - 24 august. Temperaturile vor fi cele specifice perioadei, insa in sud si est acestea vor fi usor mai ridicate decat media acestei luni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )