Libnet.ro
UNICEF

10:00

Prognoza meteo pentru marti, 7 ianuarie. Iarna isi intra in drepturi. Ultimele informatii de la ANM

Playtech Playtech,
Prognoza meteo pentru marti, 7 ianuarie. Iarna isi intra in drepturi. Ultimele informatii de la ANM

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru ziua de marti, 7 ianuarie 2020. Vremea va fi rece, in concordanta cu perioada in care ne aflam. Ger dimineata si noaptea in unele zone. Prognoza meteo pentru marti, 7 ianuarie Specialistii de la Administratia Nationala de Metoerologie ANM) au anuntat ca vremea va fi rece, geroasa . continuă pe Playtech

Prognoza meteo pentru duminica, 5 ianuarie. Ce anunta meteorologii ANM

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru ziua de duminica, 5 ianuarie. Care sunt maximele pentru Bucuresti si cum va fi vremea in toata tara? Prognoza meteo pentru duminica, 5 ianuarie Meteorologii au sustinut ca weekend-ul acesta vom avea parte de vreme calda, iar ca duminica mercurul va scadea .

Prognoza meteo pentru luni, 6 ianuarie. Cod galben si fenomene extreme anuntate de meteorologi la inceput de saptamana

Meteorologii au anuntat ca in aceasta luni, pe 6 ianuarie, avertizarea generala de vreme severa se va mentine pentru intregul teritoriu al tarii. Urmeaza sa fie resimtit un val de frig si la debutul noii saptamani, cand crestinii sarbatoresc Boboteaza, dar si pe parcursul urmatoarelor zile. Totodata, specialistii de la ANM au emis prognoza pentru .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 6 ianuarie. Vesti teribile de la meteorologi

Vremea va continua sa se raceasca, devenind geroasa noaptea, local in centrul, nordul si nord-estul tarii si izolat in rest.

Prognoza meteo vineri, 3 ianuarie. Ce se intampla cu vremea

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru vineri, 3 iauarie. Sunt anuntate valori termice mai mari decat media normala a acestei perioade, La munte, vantul va sufla slab pana la moderat. Prognoza meteo vineri, 3 ianuarie Vineri, cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat, cu .

Vremea. Prognoza meteo pentru ianuarie. Surprize mari anuntate de meteorologi

Ianuarie este luna de iarna caracterizata, in general, de cele mai scazute valori minime ale temperaturii, ca urmare a persistentei maselor de aer continental polar ce acopera in aceasta perioada jumatatea estica a Europei, in timp ce regimul precipitatiilor este redus chiar daca nebulozitatea este accentuata si zile in sir cerul se mentine acoperit, se arata in caracterizarea climatica a acestei luni, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo sambata, 4 ianuarie. Cum va fi vremea in Bucuresti si in tara

Specialistii de la ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de sambata, 4 ianuarie 2020. Cum va fi vremea in Bucuresti si in tara? Prognoza meteo sambata, 4 ianuarie Valorile termice diurne se vor situa in continuare peste cele caracteristice perioadei in care ne aflam. Ziua, cerul va fi variabil, dar dupa orele amiezii nebulozitatea .

Vremea va continua sa se raceasca. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea va continua sa se raceasca in zilele urmatoare.

VREMEA. Anunt surprinzator de la meteorologi. Prognoza meteo pentru 3 decembrie 2020

Valorile termice diurne vor fi mai ridicate decat in mod obisnuit la aceasta data in zonele de deal si de munte, precum si in regiunile sudice si estice, iar in restul teritoriului se vor situa in jurul normelor climatologice.

Prognoza meteo: Iarna loveste Romania in weekend. Unde se anunta ninsori si polei, cat scad temperaturile

Vremea neobisnuita pentru luna ianuarie continua si vineri, cu valori ale temperaturilor mult mai ridicate decat data din calendar. De sambata sunt asteptate ninsori la munte si precipitatii mixte pe arii extinse. De duminica se intoarce iarna in toata tara. Se anunta ninsori, inclusiv in Capitala, si polei.

Prognoza meteo: Cat tine vremea de iarna. Cand loveste gerul cumplit, unde mai ninge si cand scapam de aerul polar

Valul de aer polar care a patruns in Romania aduce frig cumplit. Gerul Bobotezei se instaleaza in noaptea de luni spre marti, cand se vor inregistra pana la minus 19 grade in estul Transilvaniei, iar vantul va accentua senzatia de frig.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )