Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo in saptamana 13 20 ianuarie. Vreme neobisnuita pentru aceasta data. Ce spun meteorologii

Playtech Playtech,
Prognoza meteo in saptamana 13 20 ianuarie. Vreme neobisnuita pentru aceasta data. Ce spun meteorologii

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru saptamana 13-20 ianuarie. Potrivit acestora, vremea se va mentine in continuare placuta. Iata ce temperaturi se vor inregistra in intervalul precizat. Prognoza meteo in saptamana 13 20 ianuarie Meteorologii anunta ca in perioada urmatoare valorile termice se vor situa peste cele . continuă pe Playtech

HOROSCOP RUNE pentru saptamana 13-19 ianuarie 2020, cu Mihai Voropchievici. Gemenii primesc un cadou special, Leii sunt sub protectie divina

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata saptamana 13-19 ianuarie 2020.

HOROSCOP. Mesajele arhanghelilor pentru saptamana 13-19 ianuarie. Sagetatorii gasesc armonie, Varsatorii se vindeca

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 13-19 ianuarie 2020. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru saptamana 13-19 ianuarie. Sobolanii au nevoie de idei noi, Tigrii au asteptari nerealiste

Iata zodiacul chinezesc pentrusaptamana 13-19 IANUARIE 2020 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 10 ianuarie. Crestere semnificativa a temperaturilor

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie indica o noua prognoza. Cum va fi vremea vineri, 10 ianuarie? Fenomenul bizar care cuprinde Europa afecteaza considerabil temperaturile din Romania. Prognoza meteo ANM pentru vineri, 10 ianuarie Fenomenul bizar indicat astazi de meteorologi anunta schimbari majore in cazul temperaturilor. Acestea vor fi cu mult mai mari decat .

HOROSCOP 13-19 ianuarie 2020, cu Camelia Patrascanu. Racii fac bani usor, Pestii patrund in medii inalte

Cunoscutul astrolog Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pentru saptamana 13-19 ianuarie 2020 pentru fiecare nativ din zodiac.

HOROSCOP 13-19 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Racii fac bani usor, Pestii patrund in medii inalte

Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pentru saptamana 13-19 ianuarie pentru fiecare nativ din zodiac.

Prognoza meteo ANM, revizuita. Nu mai vine iarna, anul acesta. Ninsorile atat de asteptate sunt tot mai departe

In ultimii ani, datorita noului mediu climatologic, iernile ori sunt foarte scurte, ori foarte lungi. Au fost ani in care zapada s-a lasat asteptata, asa cum este cazul si acum. Prognoza meteo ANM, revizuita De obicei in aceasta perioada, peste tot, indiferent ca vorbim de munte sau de ses, zapada era stapana varfurilor de munte .

HOROSCOP. Trendul astral al saptamanii 13-19 ianuarie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Bani, dar si relatii cu atentionari

Trendul astral al saptamanii 13-19 ianuarie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Noua saptamana ne aduce bani, dar trebuie sa fim atenti la conflictele cu ceilalti.

HOROSCOP pentru saptamana 12 - 18 ianuarie 2020, cu Mariana Cojocaru. Berbecii au probleme de sanatate, Raci traverseaza o perioada tulbure

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 12 - 18 ianuarie 2020.

Prognoza meteo. Vreme anormala in Romania. Cat de mult se incalzeste si cand se intoarce iarna

Vremea continua sa fie deosebit de calda in urmatoarea perioada, cu valori care vor bate recordul. Meteorologii anunta un weekend insorit, o vreme de primavara in luna ianuarie, iar despre ninsori si viscol nu sunt sanse in urmatoarea perioada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 12 grade, cu cele mai ridicate valori in zona deluroasa a Olteniei si Munteniei. Si in Bucuresti vremea va fi frumoasa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )