Libnet.ro
UNICEF

11:30

Amenda de 10.000 de lei pentru Acces Direct. Cum au filmat-o pe Vulpita

Playtech Playtech,
Amenda de 10.000 de lei pentru Acces Direct. Cum au filmat-o pe Vulpita

Consiliul National al Audiovizualului a sanctionat din nou postul de televiziune Antena 1 cu amenda de 10. 000 de lei. Motivul: in cadrul emisiunilor Acces Direct si Mireasa au difuzate trei momente care nu erau potrivite pentru intervalul orar la care au fost difuzate emisiunile. Momentele contin limbaj trivial si scene vulgare. Antena 1, amenda de . continuă pe Playtech

Antena 1, amendata din nou de CNA pentru Acces Direct si Mireasa: Nu e posibil ca asemenea momente sa fie difuzate la televizor

Antena 1 a primit o noua amenda din partea Consiliului National al Audiovizulului CNA) pentru trei momente din emisiunile Mireasa si Acces Direct.

Vulpita de la Acces Direct, scene socante la casa socrilor ei. L-au lovit cu piatra in cap

Inca un episod socant s-a demarat la Blagesti, unde un cameraman Romania TV a fost lovit cu o piatra in cap de socrul Vulpitei. Acesta nu este primul incident de acest fel, echipa Acces Direct fiind huiduita si alungata cu pietre din poarta tatalui lui Viorel Stegaru, nu cu multa vreme in urma. Socrul Vulpitei .

Ce face acum Mirela Vaida, dupa suspendarea emisiunii Acces Direct

Mirela Vaida se bucura de concediul nedorit de nimeni in care a intrat dupa ce emisiunea prezentata de ea la Antena 1 a fost suspendata din cauza infectiei de coronavirus. Conducerea emisiunii, dar si ceilalti angajati tin legatura cu DSP-ul. S-a aflat ce face Mirela Vaida in izolare Invitatii permanenti ai emisiunii, Vulita si Viorel, .

Constanta: Terasa din Mamaia amendata cu 5.000 de lei pentru ca a continuat sa functioneze dupa ora 23:00

Inspectoratul Teritorial de Munca ITM) a amendat o terasa din Mamaia, cu 5. 000 de lei, pentru ca nu a incheiat programul duminica seara, la ora 23:00, in contextul noilor masuri impuse pentru prevenirea.

Veste surpriza pentru mii de romani: se dau 1.000 de lei. Banii intra direct pe card si conditiile sunt clare

O veste buna a venit in aceasta saptamana pentru mii de romani. Vorbim acum de circa 1. 000 de lei si sunt conditii foarte clare de acordare a ajutorului. Cu aproape o luna si jumatate.

Acumularea Runcu, investitie de 460 milioane de lei pentru asigurarea accesului la apa potabila in aproape 20 de localitati

Specialistii Administratiei Nationale Apele Romane ANAR) au in vedere noi propuneri de amenajare a bazinelor hidrografice, inclusiv prin realizarea unor noi lacuri de acumulare, una dintre investitii fiind Acumularea Runcu, in valoare de 460 milioane de lei, se arata intr-un comunicat al institutiei, conform AGERPRES.

Politist din Gorj, amendat cu 500 de lei pentru ca nu a purtat masca de protectie

Un politist din Gorj, fotografiat intr-un magazin fara masca de protectie, a fost amendat cu 500 de lei si este cercetat disciplinar.

20 milioane lei pentru finantarea planurilor urbanistice generale

Suma necesara solicitata de unitatile administrativ-teritoriale este de trei ori mai mare Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei MLPDA) a aprobat contractele de finantare pentru Programul privind elaborarea sisau actualizarea Planurilor Urbanistice Generale PUG) si a Regulamentelor Locale de Urbanism RLU), in conformitate cu HG 5251996, cu modificarile si completarile ulterioare.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )