Libnet.ro
UNICEF

23:30

Anunt de ultima ora facut de premierul Ludovic Orban. Ce masuri au fost luate

Playtech Playtech,
Anunt de ultima ora facut de premierul Ludovic Orban. Ce masuri au fost luate

Premierul Ludovic Orban a acordat un interviu detaliat pentru Antena 3, in care a vorbit despre ultimele masuri luate de Guvern. A vorbit despre numarul angajatilor trimisi in somaj tehnic care si-au primit banii, a spus ce se va intampla cu oamenii saraci care nu-si permit sa cumpere masti de protectie, ce se intampla cu . continuă pe Playtech

CORONAVIRUS. Premierul Ludovic Orban: Vom incerca sa gasim o formula pentru distribuirea gratuita a mastilor chirurgicale catre persoanele vulnerabile. Pretul acestora ar putea fi plafonat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, dupa o vizita la Institutul National de Cercetare Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino, ca obligativitatea purtarii mastilor.

Premierul Ludovic Orban viziteaza Institutul Cantacuzino

Premierul Ludovic Orban a ajuns joi dimineata la Institutul National de Cercetare Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino.

Premierul Ludovic Orban raspunde la intrebarile momentului, de la ora 19, pe Antena 3

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, raspunde celor mai importante intrebari ale momentului, la Antena 3, de la ora 19.

Premierul Ludovic Orban: E o masura necesara obligativitatea mastilor. Cei care nu au posibilitati vor primi gratuit

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a raspuns celor mai importante intrebari ale momentului, legate de criza de coronavirus din tara noastra, la Antena 3.

LUDOVIC ORBAN: Somajul tehnic era greu de aplicat, proiectul a cazut in totalitate

Proiectul somajului tehnic pentru angajatii bugetari era greu de aplicat, mai ales in anumite zone in care ar fi fost afectata lupta impotriva COVID-19, iar acest proiect a cazut in totalitate, a afirmat, joi seara, premierul Ludovic Orban.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Demararea proiectelor de investitii - baza repornirii economiei nationale

Bursa s-a corectat in vremea pandemiei si inca un val de scaderi ar putea urma in perioada urmatoare, pe fondul contractiei economiei. Nu toate companiile vor fi lovite insa la fel, dar vestea proasta este ca putini emitenti vor scapa foarte ieftin.

Ludovic Orban: Domnul Streinu Cercel vorbeste in numele sau personal

Premierul Ludovic Orban acuza de lipsa de responsabilitate pe cei care sustin in spatiul public idei conform carora varstnicii ar putea fi scosi din familiile lor si dusi in spatii speciale, administrate de catre autoritati, el spunand ca Guvernul nu ia in calcul astfel de masuri si ca decizia privind relaxarea restrictiilor ii vor viza si pe cel de peste 65 de ani.

Ludovic Orban, in vizita de lucru la Institutul Cantacuzino: Aici se fac 500 de teste COVID-19 pe zi. Pretul mastilor chirurgicale ar putea fi plafonat

Premierul Ludovic Orban a vizitat astazi Institutul Cantacuzino. Din delegatie au mai facut parte ministrul Apararii, Nicolae Ciuca si cel al Sanatatii, Nicolae Tataru. Premierul a vorbit, intre altele despre cresterea capacitatii de testare.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban: Somajul tehnic pentru bugetari nu mai e de actualitate. Ne apropiem oricum de finalul prelungirii starii de urgenta (VIDEO)

Bugetarii nu vor mai intra in somaj tehnic pe fondul crizei generate de pandemia de coronavirus. Anuntul a fost facut, joi, de premierul Ludovic Orban. Acesta a precizat ca desi subiectul solidaritatii a fost.

Ce a facut premierul Orban, dupa ce si-a scapat masca pe jos, la finalul conferintei (Video)

La fel cum presedintele Klaus Iohannis a iesit ieri la declaratii cu masca de protectie, asa a aparut si astazi premierul Ludovic Orban.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )