Libnet.ro
UNICEF

13:00

Asia Express Live Stream Video pe Antena 1 Vezi editia de luni, 20 aprilie

Playtech Playtech,
Asia Express Live Stream Video pe Antena 1 Vezi editia de luni, 20 aprilie

Emisiunea Asia Express revine luni pe micile ecrane cu o noua editie care se anunta una cel putin la fel de palpinatnta ca cea din data de 19 aprilie, cand a batut toata concurenta si a fost in topul preferintelor romanilor, in seara de Paste. Show-ul din 20 aprilie poate fi urmarit si in format . continuă pe Playtech

Asia Express Live Stream Video pe Antena 1 Vezi editia de duminica, 19 aprilie

Reality show-ul Asia Express a ajuns la sezonul cu numarul 3. Emisiunea este difuzata patru zile pe saptamana: duminica, luni, marti si miercuri, de la ora 20:00, pe Antena 1. Urmareste editia din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca sa vezi ce au facut concurentii ramasi in competitie. Emisiunea Asia Express de pe Antena .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de luni, 20 aprilie

Emisiunea Survivor Romania de pe Kanal D, a debutat pe 18 ianuarie. in competitie se afla doua echipe: Faimosii si Razboinicii. Reality Show-ul Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. Emisiunea Survivor Romania de pe Kanal D editia de luni 20 aprilie Mesaj emotionant postat de prezentatorul Dan Cruceru, pe .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de duminica, 19 aprilie

Emisiunea Survivor Romania se apropie cu pasi repezi de final. Show-ul revolutionar poate fi urmarit patru zile consecutiv, de sambata pana marti, de la ora 20:00, pe Kanal D. Ce concurenti au mai ramas in cursa pentru marele premiu, in Republica Dominicana? Urmariti editia de duminica 19 aprilie. Emisiunea Survivor Romania de pe Kanal D .

Primul lucru pe care l-au facut Alex Abagiu si Radu Vladut dupa ce s-au intors de la Asia Express. Cum au fost surprinsi cei doi

Din cele 9 echipe care au pornit la drum in aventura Asia Express, Alex Abagiu si Radu Vladut, prietenul sau, au reusit sa ocupe locul patru. Cei doi si-au depasit limitele si au invatat lucruri pe care nu credeau ca le vor sti despre ei insisi, reusind sa-si intareasca si mai mult prietenia. Primul lucru .

Fotografia cu Stefania de la Asia Express a daramat recorduri in Romania. Cum s-a pozat iubita lui Speak

Speak si Stefania se iubesc de trei ani si au format o echipa si la Asia Express, nu numai acasa, unde au ajuns pana in semifinala. Aventura vietii lor i-a adus mai aproape, asa ca artistul si-a cerut de sotie partenera. Amandoi au facut marele anunt si pe conturile lor de socializare, alaturi de o .

Bat sau nu clopotele de nunta pentru Gina Pistol? Ce spune acum, dupa cererea in casatorie de la Asia Express

Gina Pistol nu este genul de femeie care se viseaza mireasa si cu casa plina de copii. Nici iubitul ei, Smiley, pare sa nu se grabeasca sa o vada mireasa pe Gina Pistol si cu casa plina de copii. Asta reiese din declaratiile frumoase prezentatoare a emisiunii Asia Expres. Bat sau nu clopotele de nunta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )