Libnet.ro
UNICEF

09:00

Brigitte Pastrama au pus pe jar Antenele. Cu cati bani s-au ars din cauza lor

Playtech Playtech,
Brigitte Pastrama au pus pe jar Antenele. Cu cati bani s-au ars din cauza lor

Brigitte si Pastrama au cam comis-o de data asta. Sanctiunile curg lant din cauza reality show-ului celor doi soti de pe Antena Stars. Ce a decis Consiliul National al Audiovizualului in privinta emisiunii lor? Brigitte si Pastrama au comis-o. CNA, sanctiune in dreptul show-ului sotilor Unul din reality-urile rasarite in aceste vremuri tulburi pentru televiziune . continuă pe Playtech

Brigitte Pastrama, scandalul momentului in showbiz. A ajuns la Politie

Are o viata de telenovela si nu de putine ori a trecut prin momente grele. Dupa ce a fost in razboi cu propriul fiu, apoi a fost agresata de catre sotul ei, Florin Pastrama, in parcarea unui supermarket, Brigitte a revenit in atentia publicului cu un nou scandal. Afacerista din Timisoara are acum probleme cu .

Cati bani castiga Vasile Muraru, chiar daca nu mai este Nae Lazarescu. Adevarul despre comediant

Cei mai multi dintre romani isi amintesc cu bucurie de unul din cele mai haioase cupluri de actori de la noi formate din Lazarescu si Muraru. Cum arata viata lui Vasile si cati bani castiga de cand a ramas fara regretatul sau partener? Cum arata viata lui Vasile Muraru fara Nae Lazarescu Au fost de .

Veste extraordinara pentru cei cu pensie minima. Cati bani primesc in plus de acum

Intarzierea urmatoare ii costp multi bani pe pensionari. Astfel, beneficiul a fost aprobat prin ordonante de urgenta in urma cu mai bine de trei luni, dar nu a ajuns nici acum la cei varstnici. Veste extraordinara pentru cei cu pensie minima Prin urmare, este vorba despre tichetele pentru persoanele de peste 75 de ani, beneficiare .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )