Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cand incepe noul sezon Acces Direct. Vulpita si Viorel revin la Antena 1

Playtech Playtech,
Cand incepe noul sezon Acces Direct. Vulpita si Viorel revin la Antena 1

Noul sezon al emisiunii Acces Direct de la Antena 1, show prezentat de Mirela Vaida, revine pe micile ecrane incepand cu data de 17 august. Emisiunea a fost oprita cu cateva zile inainte de a intra in vacanta oficiala, din cauza mai multor infectari cu coronavirus. Printre cei infectati cu COVID-19 s-au numarat si inivitatii . continuă pe Playtech

Emisiunea Acces Direct revine dupa infectarile cu coronavirus din echipa. Cand va incepe noul sezon cu Vulpita

Emisiunea Acces Direct revine pe micile ecrane. Un nou sezon este pe cale sa inceapa, asta dupa ce filmarile s-au oprit din cauza mai multor infectari cu noul coronavirus in echipa. Mai intai, cei care au.

Vulpita revine! Surpriza totala pentru fanii Acces Direct, dupa carantina

Dupa aproape un an in care a fost o permaneta aparitie pe micile ecrane, Vulpita a avut de stat 14 zile in carantina, dupa ce fusese depistata pozitv la testul pentru noul coronavirus. Dar asta nu a impiedicat-o sa le pregateasca fanilor ei cateva surprize. Din carantina in studioul de inregistrari Dupa ce in luna .

Vedetele care participa la noul sezon Ferma

S-au anuntat cateva dintre vedetele care vor participa la noul sezon al reality show-ului Ferma, prezentat de Mihaela Radulescu si Cristian Bozgan. Iata despre cine este vorba! .

Cand incepe pelerinajul la icoana facatoare de minuni a Fecioarei Maria

Prefectura Cluj anunta ca peste 300 de jandarmi, politisti si pompieri vor actiona zilnic in sistem integrat pentru asigurarea masurilor de ordine publica in timpul pelerinajului de la Manastirea Nicula, anunta Mediafax. Pelerinaj la Manastirea Nicula Conform Prefecturii Cluj, incepad de miercuri, se vor institui posturi si patrule mixte, pentru prevenirea si descurajarea producerii unor .

Acces Direct iese din carantina si revine dupa o pauza de trei saptamani

Emisiunea de la Antena 1 va incepe un nou sezon de luni, 17 august, dupa ce a terminat izolarea fortata, ca urmare a infectarii staff-ului cu COVID-19.

Alina Puscau, despre relatiile cu Vin Diesel si Jason Momoa. Actrita va fi concurenta in noul sezon al show-ului Ferma

Alina Puscau va participa in urmatorul sezon al reality show-ului Ferma, care va incepe in curand pe Pro TV. Aceasta este o actrita si un model de top. Ea a jucat alaturi de Jason Momoa si a avut o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )