Libnet.ro
UNICEF

10:15

Care ar fi echipa castigatoare la Asia Express, sezonul 3. Cand se difuzeaza marea finala la Antena 1

Playtech Playtech,
Care ar fi echipa castigatoare la Asia Express, sezonul 3. Cand se difuzeaza marea finala la Antena 1

Sunt mai bine de doua luni de cand a inceput difuzarea celei de-a treia editie a emisiunii Asia Express, difuzata de Antena 1, de luni pana miercuri, de la ora 20:30. Emisinea s-a filmat in Filipine si Taiwan si a inregistrat audiente record, fiind cel mai urmarit show de televiziune. Care ar fi echipa castigatoare . continuă pe Playtech

Momente stranii pentru Speak si Stefania, la Asia Express. Au inmarmurit cand au vazut peste cine au dat

Trei echipe de vedete au ramas in sezonul 3 al emisiunii Asia Express, dintre care una a fost eliminata, si anume, Adda si Catalin. inainte de a urma eliminari, cele trei echipe au primit misiunea sa urce pana in varful Muntelui Elefant, iar acolo trebuie sa faca un selfie cu privelistea, impreuna cu un locanic .

Asia Express Live Stream Video pe Antena 1 Vezi editia de duminica, 19 aprilie

Reality show-ul Asia Express a ajuns la sezonul cu numarul 3. Emisiunea este difuzata patru zile pe saptamana: duminica, luni, marti si miercuri, de la ora 20:00, pe Antena 1. Urmareste editia din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca sa vezi ce au facut concurentii ramasi in competitie. Emisiunea Asia Express de pe Antena .

Gina Pistol, veste bomba la Asia Express, de ziua ei. Chiar Speak a facut anuntul

Gina Pistol s-a intalnit cu cele trei echipe care au ramas pe Drumul Comorilor, in sezonul 3 al emisiunii Asia Express. Concurentii au avut parte, astfel, de o surpriza. Gina Pistol, veste bomba la Asia Express, de ziua ei. Chiar Speak a facut anuntul Dupa ce au incercat sa gaseasca cat mai multe grame de .

CRBL a povestit cum a fost tradat de Oase dupa ce au castigat Asia Express: cum s-a incheiat o prietenie de 15 ani VIDEO

Intr-un interviu filmat pe canalul sau de YouTube, CRBL a vorbit despre sfarsitul prieteniei lui cu dansatorul Oase, alaturi de care a castigat sezonul al doilea al show-ului Asia Express, de la Antena 1, si despre negocierile cu televiziunea pentru a fi co-prezentatori in noul sezon, marul discordiei intre cei doi artisti.

Probleme in Paradis pentru Speak si Stefania. Ce s-a intamplat acum la Asia Express

Stefania a facut o criza de nervi cand, la fel ca celelalte echipe, s-au chinuit foarte mult sa isi gaseasca cazare. Aceasta a declarat in timpul aventurii show-ului Asia Expres: Probleme in Paradis pentru Speak si Stefania. Ce s-a intamplat acum la Asia Express Mi-e greu sa cred, ba, ca nu ne inteleg! Oriunde pe .

Asia Express Live Stream Video pe Antena 1 Vezi editia de luni, 20 aprilie

Emisiunea Asia Express revine luni pe micile ecrane cu o noua editie care se anunta una cel putin la fel de palpinatnta ca cea din data de 19 aprilie, cand a batut toata concurenta si a fost in topul preferintelor romanilor, in seara de Paste. Show-ul din 20 aprilie poate fi urmarit si in format .

Primul lucru pe care l-au facut Alex Abagiu si Radu Vladut dupa ce s-au intors de la Asia Express. Cum au fost surprinsi cei doi

Din cele 9 echipe care au pornit la drum in aventura Asia Express, Alex Abagiu si Radu Vladut, prietenul sau, au reusit sa ocupe locul patru. Cei doi si-au depasit limitele si au invatat lucruri pe care nu credeau ca le vor sti despre ei insisi, reusind sa-si intareasca si mai mult prietenia. Primul lucru .

Asia Express, marea finala. Batalie stransa intre echipele Sorin BonteaRazvan Fodor si SpeakStefania

Asia Express, marea finala. in editia de marti, 21 aprilie, Asia Express, reality show difuzat de Antena 1, si-a desemnat finalistii. Chef Sorin Bontea si Razvan Fodor, Speak si Stefania sunt cele doua echipe care se vor lupta in aceasta seara pentru marele premiu de pe Drumul Comorilor.

Cine sunt finalistii celui de-al treilea sezon Asia Express: A fost cea mai tare experienta. Nu regret nimic FOTO

Asia Express - Drumul Comorilor se apropie de final. in penultima editie a show-ului, difuzata marti seara, telespectatorii au aflat cine sunt marii finalisti ai competitiei de la Antena 1.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3111 seconds )