Libnet.ro
UNICEF

13:00

Care este mancarea preferata a Deliei. Mama vedetei de la iUmor a dat-o de gol la Chefi la Cutite

Playtech Playtech,
Care este mancarea preferata a Deliei. Mama vedetei de la iUmor a dat-o de gol la Chefi la Cutite

Mama Deliei a venit in editia de miercuri seara, la preselectiile Chefi la cutite. Solista de muzica populara i-a incantat pe cei trei chefi de la Antena 1 cu mancarea preferata a fiicei ei. Mama Deliei a spus, la Chefi la cutite, care este mancarea preferata a vedetei de la iUmor in editia de miercuri . continuă pe Playtech

Simona Halep a recunoscut care este starea ei de sanatate. Cum se recupereaza romanca

Simona Halep a recunoscut care este starea ei de sanatate si a vorbit despre cum se recupereaza pentru Turneul Campioanelor, de la Shenzhen. Simona Halep a recunoscut care este starea ei de sanatate Simona Halep a jucat doar doua meciuri la turneul din Beijing. in primul tur a trecut de Rebecca Peterson cu 6-1, 6-1, .

Mobila CUMPARATA sau FACUTA DE TINE? Care este cea mai buna solutie pentru mobilarea locuintei?

Programele de creditare pentru locuinte au fost foarte accesate de catre romani. Preturile relativ mari nu au stat in calea achizitiilor. O noua casa inseamna ca vor urma procese de amenajare, printre care se.

Donald Trump sugereaza ca fortele kurde ar putea elibera intentionat jihadisti, pentru a forta America sa se implice: Oamenii chiar cred ca ar trebui sa intram in razboi impotriva Turciei care este membru NATO?

Donald Trump a emis luni ipoteza potrivit careia kurzii ar elibera voluntar cativa prizonieri din gruparea Stat Islamic pentru a forta Statele Unite sa se implice intr-un teatru de razboi din care Washingtonul incearca acum sa se retraga, scrie AFP.

Care este motivul pentru care toti robotii din filme sunt albi

Probabil ai observat si tu ca cei mai cunoscuti roboti din filme sunt albi. in acest sens, un studiu arata ca unul dintre motivele pentru care robotii sunt albi ar putea fi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )