Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cati bani a primit Dan Bittman pentru Revelionul de la TVR. De ce s-a suparat pe Antena 1

Playtech Playtech,
Cati bani a primit Dan Bittman pentru Revelionul de la TVR. De ce s-a suparat pe Antena 1

Dan Bittman s-a numarat printre invitatii de seama de la Revelionul conceput de TVR. Cati bani ar fi primit? CNA se implica in scandalul legat de programul pentru noaptea dintre ani de la televiziunea publica. Dan Bittman, umilit de Antena 1. Cati bani a primit pentru Revelionul de la TVR? Stiti foarte bine ca un . continuă pe Playtech

Cum se apara Dan Bittman dupa scandalul Revelionului de la TVR: Ma simt mai curat ca lacrima

Prezent in cadrul emisiunii Punctul Culminant,Dan Bittman a spus ca se simte curat ca lacrima. Artistul a declarat ca nu a avut nicio legatura cu masca si nici cu presedintele.

Dan Negru, reactie clara despre salariul Andreei Esca. Cati bani castiga si el, de fapt, la Antena 1: Sunt un fraier

In ultimii ani Revelionul Atena 1 a fost, aproape in permanenta, lider de audienta. Acest aspect i-a adus celebrului Dan Negru titulatura de Regele Revelioanelor. Conform datelor, show-ul lui Negru din noaptea dintre ani, este pe locul doi la nivel european. Am putea spune ca este un record pentru moderator, si ca banii sunt pe .

Dan Bittman a rabufnit, din nou. Mesajul fara nicio retinere, la adresa politicienilor. Ce l-a nemultumit

La Romania TV, celebrul artist a facut noi dezvaluiri despre programul de revelion de la TVR. Dan Bittman a ironizat autoritatile care sustin ca au fost bagatelizate masurile impotriva coronavirusului. Dan Bittman a rabufnit, din nou. Mesajul la adresa politicienilor La emisiunea Punctul Culminant, Dan Bittman a vorbit despre programul de Revelion de la TVR, .

Scandalul Revelionul TVR continua. Mugur Mihaiescu i-a declarat razboi deputatului USR, Iulian Bulai. Ce ii va face de acum inainte

Scandalul urias izbucnit in urma Revelionului de la TVR 2021 este departe de a se termina. Dupa ce presedintele Comisiei pentru Cultura din Camera Deputatilor, Iulian Bulai, a acuzat Televiziunea Romana ca a avut de Revelion un program plin de bascalie la adresa a tot ce inseamna pandemie, mai multe voci publice s-au aratat pro .

Mugur Mihaescu rupe tacerea dupa Revelionul TVR. Atac dur la CNA si la cei care l-au criticat

Mugur Mihaescu vine cu marturii neasteptate dupa Revelionul de care s-au bucurat fanii postului TVR. Garcea aduce un atac dur la adresa CNA, dar si asupra celor care l-au criticat. Mugur Mihaescu, atac dur la adresa CNA Mugur Mihaescu ii da o replica neasteptata membrului CNA care l-a acuzat de faptul ca a realizat un .

Cati bani a castigat Tzanca Uraganul in 2020, doar din youtube. Nu credeai ca se primesc atatia bani in Romania

S-a aflat cati bani a castigat Tzanca Uraganul in 2020, doar din Youtube. Nimeni nu credea ca se primesc atatia bani in Romania. Despre ce suma este vorba, cititi in articolul de mai jos. Tzanca Uraganul a castigat sume enorme din vizualizarile de pe Youtube. La cat se ridica acestea Tzanca Uraganu a facut bani .

Cati bani primeste lunar Marian Godina. Chiar el a anuntat salariul incasat de la Politia Romana

Politistul brasovean Marian Godina a anuntat pe contul sau de Facebook cati bani primeste lunar. Vestea nu este prima de acest fel, Godina a mai dezvaluit, in 2017, ce salariu are in cadrul Politiei.

Revelionul TVR, caracterizat drept grotesc. Iohannis, interpretat spunand:in 2021, tre sa fii tare bou sa mai stai inchis in casa! VIDEO

Dorina Rusu, membra in Consiliul National al Audiovizualului, acuza TVR ca a transmis un spectacol grotesc de Revelion si ca a instigat la nerespectarea regulilor de protectie anti-coronavirus. Spectacolul TVR din seara dintre ani a continut momente vulgare si ironii la adresa autoritatilor si a celor care respecta masurile anti-COVID. Emisiunea a fost urmarita de peste jumatate de milion de romani.

Cati bani a facut un taximetrist de pe urma unui pusti de 11 ani fugit de acasa

Familia lui Darius locuieste in Radauti, iar pustiul a fugit de acasa luni, 4 ianuarie. A luat un taxi pentru a ajunge in municipiul Suceava. Pe urmele baiatului au plecat peste 50 de politisti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )