Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cele mai bune glume ale lui George Tinta. 15 idei nebune cu care a facut senzatie la iUmor

Playtech Playtech,
Cele mai bune glume ale lui George Tinta. 15 idei nebune cu care a facut senzatie la iUmor

George Tinta a revenit in sezonul 9 de la iUmor de pe Antena 1, pentru a patra oara. Deoarece el este perseverent si stie ca va putea reusi. El a intrat in paine imediat cum a urcat pe scena iUmor, dupa cum bine ne-a obisnuit. Iata care sunt cele mai bune 15 glume cu care . continuă pe Playtech

Cele mai bune zodii la pat. Ce barbati iti vor oferi nopti de neuitat

Zodii care s-au nascut sa faca avere, nativi care ar face ilegalitati fara sa stea pe ganduri si cate si mai cate alte potriviri. Printre ele se numara si abilitatile in pat, la care ar fi buni numai unele semne ale horoscopului. Zodii bune la pat: barbatii care iti pot oferi nopti albe Berbec Grabiti .

Cele mai bune cartiere din Bucuresti. Top 5 zone de calitate din oras

Fie ca esti bucurestean sau venit din provincie si cauti o zona buna si safe a orasului, ai nimerit unde trebuie. Azi vom discuta putin despre cele mai bune cartiere din Bucuresti. iti vom prezenta, in cele ce urmeaza, top 5 zone de calitate din oras. Cele mai bune cartiere din Bucuresti Majoritatea celor care .

Parisul in doi cele mai bune atractii pentru un weekend romantic

Parisul este considerat a fi unul dintre cele mai romantice locuri din lume. Nu este surprinzator faptul ca este ales adesea pentru escapade de weekend in doi. Aici se pune adesea cea mai importanta intrebare din viata multor oameni: Te casatoresti cu mine? Ce merita sa vezi in timpul unei astfel de calatorii pentru ca aceasta sa fie de neuitat si sa te faca sa simti spiritul romantic al Parisului?.

Secretul celor mai bune clatite. Reteta dupa care te vei linge pe degete

Printre cele mai delicioase gustari, sunt cele preparate in casa. Iar clatitele ocupa un loc special intre ele. Clatitele ne-au indulcit copilaria. Probabil, pe multi dintre noi, acestea ne fac sa ne amintim de clipele frumoase petrecute acasa la parinti. Secretul celor mai bune clatite cu gem Clatitele pot fi facute cu gem, dulceata, marmelada, .

Cum se transmite coronavirus: cele mai comune mijloace de infectare cu Covid-19

In fiecare saptamana, apar noi informatii despre modul de transmitere si manifestare al noului coronavirus. Lista de mai jos cuprinde cele mai comune moduri de contractare ale noului.

Simptomele COVID-19 pot persista luni intregi dupa ce pacientul s-a vindecat Care sunt cele mai frecvente simptome la pacientii romani

Cei mai multi dintre pacientii cu COVID-19 inca au simptome la 2-3 luni de la aparitia infectiei. Unii se confrunta cu oboseala, anxietate si dificultati de respiratie. in Romania, cele mai comune probleme sunt persistenta tusei si oboseala, relateaza Mediafax.

Cele mai spectaculoase drumuri din Romania. 3 trasee de facut macar o data in viata

Turismul in Romania s-a dezvoltat din ce in ce mai mult in ultimul timp. Datorita peisajelor de nedescris, tara noastra a devenit din ce in ce mai cautata de straini. Este foarte apreciata si de romanii nostri. De la litoralul romanesc cu atractii la tot pasul pana la muntii ce ascund trasee frumoase cu peisaje .

Cele mai periculoase zodii. Ei sunt nativii care fac rau oricui, in mod intentionat

Fiecare dintre noi are o latura intunecata, impletita cu alta luminoasa, insa unii au o inclinatie spre cea negativa. Rezumandu-ne la astrologie, potrivit unui clasament facut pe baza trasaturilor de personalitate si a datelor statistice, exista un top 10 al zodiilor care isi predispun nativii la rau. Studiu: cele mai periculoase zodii. Nativii care fac .

Cele mai noi aplicatii de fashion pentru telefonul mobil

Iubitorii de moda trebuie sa fie la curent cu toate noutatile, chiar si atunci cand vine vorba despre tehnologia in domeniu. Iata care sunt cele mai noi aplicatii de fashion pentru telefonul mobil.

FLORIN JIANIU, PRESEDINTELE CNIPMMR: IMM-urile - cele mai lovite de criza

Intreprinderile mici si mijlocii IMM) sunt mai vulnerabile, fiind cele mai afectate de criza, sustine Florin Jianu, presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR).

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )