Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai urmarite momente de la iUmor. 11 concurenti care au facut show total

Playtech Playtech,
Cele mai urmarite momente de la iUmor. 11 concurenti care au facut show total

Emisiunea de divertisment iUmor, care este difuzata pe postul de televiziune Antena 1, a ajuns deja la sezonul cu numarul 9. Acesta a debutat duminica, pe data de 13 septembrie 2020. in acest articol vom vedea care sunt cei mai urmariti 11 concurenti, pentru show-ul pe care l-au facut in cadrul emisiunii. 11 concurenti care . continuă pe Playtech

CORONAVIRUS |Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu: Directiile de Sanatate Publica au fost cele mai putin pregatite pentru un rol central intr-o criza sanitara (VIDEO)

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu, a declarat duminica. in cadrul emisiunii Talk B1, ca Directiile de Sanatate Publica DSP) au fost cele mai putin pregatite pentru gestionarea.

Concurenti Mireasa, sezonul 2. Bursa zvonurilor: cine are cele mai mari sanse sa castige

Reality show-ul Mireasa de la Antena 1, s afla deja la cel de-al doilea sezon. Telespectatorii pot urmari aceasta emisiunea de Luni pana Vineri, de la 14:00 si sambata, in Gala, de la ora 13:30. Se pare ca acest sezon a ajuns deja la jumatate, asa ca telespectatorii au inceput deja sa faca pronosticuri cu .

Cele mai rele combinatii alimentare. Ce nu trebuie sa mananci niciodata impreuna la aceeasi masa

Desi gusturile s-au rafinat mult in ultimii ani, iar meniurile au devenit tot mai sofisticate si diversificate, oamenii fac greseli mari cand vine vorba despre alimentatie. Unele combinatii sunt adevarate bombe calorice, pe care ar fi bine sa le evitati.

Cum alegi cele mai coapte si gustoase citrice. Trucul a fost dezvaluit de comerciantii care stiu sa le aleaga

Cum poti sa-ti alegi cele mai bune citrice? Trucul e unul foarte simplu pe care toata lumea poate sa-l faca. Trebui sa fii mai atent si sa procedezi intr-un fel anume pentru a cumpara fructele dorite. Cum sa alegi citricele perfecte? Cateodata dai gres cand vine vorba despre alegerea citricelor. Desigur ca intentia tuturor este .

Cine a incasat cele mai mari subventii din agricultura din Romania. Arabii din Insula Brailei conduc

Cei mai mari zece beneficiari de subventii din agricultura, cu activitati atat in sectorul vegetal, cat si in cel zootehnic, au incasat anul trecut peste 53,1 de milioane de euro, mai mult cu peste 23 milioane de euro fata de anul 2018, conform datelor transmise de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA).

CELE MAI TARI BANCURI DESPRE FAMILII: Cum asculta sotul de ordinele sotiei

- Sotia mea sustine ca e mai bine sa consumi legumele crude . - Te cred . ca nici a mea nu stie sa gateasca. *** - Draga mea, sunt cui de beat . - Nicio problema, dragul meu. Ma duc la.

Cele mai proaste combinatii alimentare pe care le fac romanii. inceteaza sa mai mananci asa daca tii la tine

Cu toate ca gusturile s-au mai rafinat in ultimii ani, iar meniurile au devenit tot mai sofisticate si mai diversificate, oamenii fac mari greseli inca atunci cand vine vorba de alimentatie. Astfel ca unele combinatii sunt adevarate bombe calorice, pe care ar trebui sa le eviti. Cele mai proaste combinatii alimentare pe care le fac .

Zodii care se enerveaza repede. Cele mai explozive combinatii de zodii intr-un cuplu

Sunt anumite zodii ce se enerveaza foarte repede. Nu se pot schimba indiferent de cat de mult ar incerca, pur si simplu asta este personalitatea lor. Este greu sa te afli in preajma unor astfel de zodii deoarece nu vrei sa spui ceva ce i-ar putea deranja sau sa faci ceva ce nu e pe .

Studiu de ultima ora: cat supravietuieste, de fapt, pe suprafete virusul si care sunt cele mai periculoase obiecte. Din pacate, le folosim zilnic

Informatii noi cu privire la rezistenta noului coronavirus pe obiecte ne spulbera orice speranta. Daca pana acum lasam in carantina anumite produse, pentru o perioada de trei, patru zile, ei bine, cercetatorii ne dau lumea peste cap. Potrivit celor mai noi studii, virusul are o durata de viata mult mai mare decat cea stiuta de .

Cat de mult respecta firmele de asigurari drepturile consumatorilor: Euroins si City Insurance au cele mai mari nereguli in plata dosarelor de dauna

Euroins este societatea de asigurare cu cele mai mari disfunctionalitati in activitatea de instrumentare si lichidare a dosarelor de dauna, urmata la o distanta semnificativa de City Insurance, arata o analiza a Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) privind conduita firmelor de asigurari. ASF a analizat doar firmele de asigurari care au primit cele mai multe reclamatii de la asigurati, fiind luate in calcul 17. 745 de petitii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )