Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cine este Oana Carmaciu, actrita principala din serialul Sacrificiul. Noua vedeta Antena 1 este extrem de frumoasa

Playtech Playtech,
Cine este Oana Carmaciu, actrita principala din serialul Sacrificiul. Noua vedeta Antena 1 este extrem de frumoasa

Oana Carmaciu, tanara care va fi protagonista in Sacrificiul, noul serial de la Antena 1, nu este la prima experienta actoriceasca. Ea este cunoscuta publicului, in urma aparitiilor sale in videoclipurile Carlas Dreams, dar si prin prisma altor seriale tv. Ce rol va juca ea in productia de la Antena 1 si in postura o . continuă pe Playtech

Cum arata in realitate sotia actorului din serialul Vlad, de la PRO TV. Adrian Nartea are cu ce se mandri

Andrian Nartea, actorul care interpreteaza rolul lui Vlad in serialul cu acelasi nume, de la Pro TV, nu este milionar si in viata reala, dar se considera un om bogat. Le are alaturi de el pe sotia Alina si fiica Mara si este extrem de fericit. El a povestit cum a primit roul din Vlad .

O noua concurenta intra in casa Puterea Dragostei. Cine este Paula si pe cine a pus ochii

O noua concurenta a intrat in Casa Puterea Dragostei pentru a-si gasi sufletul pereche. Daca baietii au fost extrem de surprinsi la vederea acesteia, fetele aflate deja in competitie au fost mai sceptice in ceea ce o priveste pe Paula. Cine este aceasta si pe cine a pus ochii? Cine este noua concurenta de la .

Cine este Dusan Uhrin si cum a ajuns antrenorul lui Dinamo. Ce echipe mari a antrenat

Dusan Uhrin va fi noul antrenor al lui Dinamo Bucuresti. Anuntul a fost facut, marti, de presedintele clubului, Florin Prunea, care a precizat ca a ajuns la o intelegere cu tehnicianul ceh pentru preluarea echipei. Dinamo trece prin cea mai slaba perioada din istorie. E pe locul 13 in Liga 1, cu doar 3 puncte .

Cine este barbatul care s-a sinucis dupa ce a violat o fetita de 11 ani in Giurgiu

Barbatul in varsta de 53 de ani din comuna Baneasa, judetul Giurgiu, acuzat de lipsire de libertate si de viol asupra unei minore de 11 ani din localitate si care a fost gasit spanzurat in urma cu doua.

Soc in inima Europei: Cel mai HOT CUPLU GAY al momentului asteapta un mostenitor! INCREDIBIL despre cine este vorba

Skipper si Ping s-au cunoscut in luna aprilie a acestui an si de atunci sunt inseparabili. Dupa mai multe tentative nereusite de a avea un mostenitor, din luna iulie sansa le-a suras.

Subiectele zilei: Politisti acuzati de violenta. Ar fi batut un tanar pentru ca a criticat modul de interventie in cazul Caracal; Cine este soferul care a provocat masacrul rutier din Tulcea: E cazul clasic al romanului care s-a imbogatit peste noapte in

Ce apare in fisa de evenimente MAI in cazul Alexandrei. Familia a facut acuzatii grave. Averile rectorilor din Iasi. Campionul Tudorel Toader incaseaza cat trei rectori TUIASI.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )