Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cine este Paul Diaconescu de la Ferma. Prin ce drama a trecut

Playtech Playtech,
Cine este Paul Diaconescu de la Ferma. Prin ce drama a trecut

Paul Diaconescu este noul concurent de la Ferma! Este de profesie actor si a jucat in mai multe seriale, dar a participat si la emisiunea iUmor, de la Antena 1. Acum vrea sa faca istorie la emisiunea de la Pro TV si sa se distreze, mai ales ca a trecut printr-un moment foarte delicat, despre . continuă pe Playtech

Anda Adam, George Burcea, Paul Diaconescu si Ana Maria Ababei, printre concurentii emisiunii Ferma

Anda Adam, George Burcea, Paul Diaconescu si Ana Maria Ababei sunt decisi sa depaseasca orice provocare la care ar putea fi suspussi in emisiune.

Cine este Bogdan Stoica, noul concurent de la Ferma. A dat cel mai rapid KO, in doar opt secunde

Bogdan Stoica este una dintre cele 16 vedete care sunt acceptat sa faca parte din urmatorul sezon al show-ului Ferma. Este unul dintre cei mai cunoscuti luptatori de kickbox din Romania. Si va aborda aceasta noua provocare cu acelasi obiectiv pe care il are si in ring. Sa fie cel mai bun. Toti sportivii care .

Cine este Bogdan Stoica, noul concurent de la Ferma

Bogdan Stoica este una dintre cele 16 vedete care sunt acceptat sa faca parte din urmatorul sezon al show-ului Ferma. Este unul dintre cei mai cunoscuti luptatori de kickbox din Romania. Si va aborda aceasta noua provocare cu acelasi obiectiv pe care il are si in ring. Sa fie cel mai bun. Toti sportivii care .

Cine este cel mai bine platit actor de la Hollywood. Surprize mari in top 10. Netflix a dat un sfert din bani

Cine este actorul care a castigat 87,5 milioane de dolari intr-un an. Acesta a fost pentru al doilea an consecutiv cel mai bine platit actor. Surprize mari in top 10. Cine este actorul cel mai bine platit de la Hollywood intre 1 iunie 2019 si 1 iunie 2020, fostul luptator, Dwayne Johnson a castigat 87,5 .

Cine este, de fapt, Vulpita de la Husi. Femeia le-a scos peri albi satenilor

Dupa ce Veronica Stegaru a facut furori mai bine de jumatate de an, in atentia presei a aparut o noua Vulpita. Femeia este dintr-un sat de langa Husi si ii sunt aduse acuzatii grave de catre sateni. Cine este, de fapt, Mariana Vulpe?! Vulpita de la Husi le-a scos peri albi vecinilor in varsta de .

Cine este Kamala Harris, posibilul viitor Vice-Presedinte al Americii?

Joe Biden a anuntat seara trecuta ca va candida in tandem cu senatoarea Kamala Harris la alegerile prezidentiale din SUA, propunand-o pe aceasta pentru functia de Vice-Presedinte.

Ultimul primar comunist al Bucurestiului. Cine este Constantin Olteanu, fostul om al lui Ceausescu

Ultimul primar comunist al Bucurestiului se numeste Constantin Olteanu si a avut o cariera de exceptie in Partidul Comunist Roman. Acesta a executat ordinele directe ale dictatorului Nicolae Ceausescu, fiind insa condamnat la 11 ani de inchisoare, dupa Revolutia din 1989. Constantin Olteanu, ultimul primar comunist al Bucurestiului, a reconstruit Steaua Generalul-maior Constantin Olteanu a .

Alexandru Rafila, semnal de alarma cu privire la explozia cazurilor grave de COVID-19. Cine este vizat

Medicul Alexandru Rafila a explicat ca o reducere a numarului de cazuri de COVID-19 nu inseamna o scadere a pacientilor internati la Terapie Intensiva in stare grava. Din contra, acesta avertizeaza asupra cresterii acestor cazuri medii si grave, dar si asupra sistemului medical suprasolicitat. Care este situatia Romaniei in momentul de fata Alexandru Rafila explica .

Tragedie fara margini in statiunea Olimp. Cine este tanarul care a murit inecat in mare. Parintele Calistrat a facut public tot

Suferinta fara margini in familia unui preot din Iasi, dupa ce fiul sau, in varsta de 20 de ani, s-a aventurat in marea involburata, in ciuda avertismentelor emise de salvamari. Nenorocirea s-a produs duminica in statiunea Olimp. Cum s-a produs nenorocirea Ilie Gabriel Melniciuc era fiu de preot si unul dintre cei mai buni studenti .

Cine este Radu Banciu si de ce lumea este fascinata de criticile lui

Jurnalistul Radu Banciu s-a nascut pe data de 16 martie1970 la Seica Mare este de profesie jurnalist, de nationalitate romana. El are adesea cuvinte de critica, multi dand piept cu furia acestuia. Criticile lui Radu Banciu cu care a fascinat lumea Acesta a copilarit la Medias iar dupa un timp s-a mutat la Targu Mures.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )