Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cine este Shelu de la iUmor, arogantul care il enerveaza la culme pe Cheloo, dar mereu sustinut de Delia si Bendeac

Playtech Playtech,
Cine este Shelu de la iUmor, arogantul care il enerveaza la culme pe Cheloo, dar mereu sustinut de Delia si Bendeac

Show-ul de divertisment iUmor de la Antena 1, ajuns la sezonul cu numarul noua. Este prezentat de catre Serban Copot, alaturi de Dan Badea si are ca juriu, cei trei membri cu care deja de-am obisnuit: Mihai Bendeac, Delia Matache si Cheloo. in cea de-a cincea editie a acestui sezon, si-a facut aparitia din nou, . continuă pe Playtech

Ploiesteanul care a speriat Parisul. Cine este hotul supranumit Romanul cu maini de aur

Acesta este ploiesteanul care a speriat parisul, romanul fiind spranumit hotul cu maiini de aur. Doar de 17 minute a avut nevoie acesta ca sa fure doua inele si doua diamante in valoare de 5,2 milioane de euro dintr-o bijuterie pariziana. El este ploiesteanul care a furat bijuterii de peste 5 milioane de euro dintr-o .

Cine este sotia scriitorului Mircea Cartarescu. S-au casatorit dupa 22 de ani de relatie!

Pe Mircea Cartarescu il stie majoritatea. Atat de pe copertele cartilor pe care le-a lansat, cat si din interviuri TV. Nu multi stiu insa cum arata femeia care i-a devenit sotie dupa o relatie de 22 de ani.

Cine este noul iubit al Andreei Raicu. Ce surpriza: a mai avut o cucerire celebra

Andreea Raicu a avut partea ei de probleme, dar si de lucruri frumoase, de-a lungul timpului. La inceputul acestei luni vedeta povestea de momentele grele prin care a trecut alaturi de mama sa. Se pare ca aceasta s-ar fi infectat cu noul coronavirus. Acum lucrurile s-au linistit, iar Andreea este mai fericita ca oricand. Andreea .

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei. Tocmai a fost confirmat in functie

Joi, premierul Romaniei Ludovic Orban a anuntat ca il va schimba pe actualul prefect al Bucurestiului, dupa ce Gheorghe Cojanu sa aratat a fi neinformat cu privire la situatia epidemiei din Capitala. Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de combatere a Criminalitatii Organizate, a fost numit in .

Cine este Adina Alberts si ce afaceri are unul dintre cei mai cunoscuti medici din Romania

Adina Alberts s-a nascut pe data de 5 februarie 1969, in Galati. Ea a crescut in orasul Piatra Neamt. Este mandra cu faptul ca este moldoveanca. Anul acesta a implinit 51 de ani. Este de profesie medic estetician si este casatorita cu politicianul Viorel Catarama. Ce afaceri are unul dintre cei mai cunoscuti medici din .

Cine este Giulia Nahmany, vedeta de la Ferma. Oraseni vs Sateni. Si-a pierdut tatal chiar in timpul filnmarilor de la ProTv

Frumoasa Giulia Nahmany a avut ghininion joi seara. Duelulde la Ferma: Oraseni vs Satenis-a incheiat cu regrete pentruGiulia Nahmany. Blonda a fost invinsa deGabriel Toader, care, desi.

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei

Fostul comisar de Politie Traian Berbeceanu, sef de cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela, a fost numit prefect al Capitalei. La scurt timp, Hotararea de Guvern prin care acesta a fost numit, cu caracter temporar, a fost publicata in Monitorul Oficial.

Cine este Gabriel Toader, bucatarul tacanit, concurentul de la Ferma: Oraseni vs Sateni (GALERIE FOTO-VIDEO)

Gabriel Toader este unul dintre cei mai determinati concurenti de la Ferma: Oraseni vs Sateni si a reusit saramana, dupa ce a invins-o joi, peGiulia Nahmany. Totusi,Toader nu este o.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )