Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cum face Gigi Becali amor cu sotia lui. E obligatoriu sa faca asta, inainte

Playtech Playtech,
Cum face Gigi Becali amor cu sotia lui. E obligatoriu sa faca asta, inainte

Dumnezeu mi-a dat frica si dragoste si nu pot sa las o femeie, spunea Gigi Becali intr-un interviu pentru Antena Stars. Credinta ar fi cea care i-a ghidat si casnicia, acesta, impreuna cu doamna lui, sarbatorind in 2020 nunta de argint. Dar Dumnezeu a lasat si contopirea dintre femeie si barbat, asa ca, desi nu . continuă pe Playtech

Gigi Becali are angajatul perfect. Cine e noul sef de santier. Atentie, nu e Lutu

Gigi Becali are multa treaba in perioada asta, chiar daca suntem in plina pandemie. Zilele trecute relatam despre vizita antreprenorului pe santierele din capitala. Se pare ca este foarte ocupat, asa ca si-a delegat un reprezentant care sa verifice ce fac muncitorii pe santiere. Gigi Becali l-a delegat pe ginere sa viziteze santierele Pentru cei .

Mirel Radoi il desfiinteaza pe Gigi Becali: E disperare. De unde a pornit totul

Dupa ce Gigi Becali a criticat dur prestatia ca antrenor a lui Mirel Radoi, acesta din urma a decis sa-i raspunda. Mirel Radoi, invitat la Prosport in emisiune, i-a raspuns nasului sau. Mirel Radoi ii da replica nasului Gigi Becali Dupa cele trei infrangeri ale Nationalei, sub bagheta lui Mirel Radoi, tot mai multe voci .

inca o sansa pentru Gigi Becali! Oferta uriasa de transfer pentru Florinel Coman, care poate deveni cel mai scump jucator din istoria Ligii 1

Florinel Coman si Dennis Man sunt produsele de export ale FCSB, cu care vrea Gigi Becali sa dea lovitura. Omul de afaceri a primit o noua oferta importanta: 10 milioane de euro in schimbul jucatorului adus de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )