Libnet.ro
UNICEF

00:06

Dan Negru, boom financiar si in criza. Din ce face acum foarte multi bani

Playtech Playtech,
Dan Negru, boom financiar si in criza. Din ce face acum foarte multi bani

Dan Negru o duce foarte bine pe plan financiar, astfel ca veteranul Revelioanelor de la Antena 1 a dat lovitura in afaceri. Din ce scoate bani acum Dan Negru. Dan Negru, boom financiar si in criza Regele audientelor de la final de an poate fi numi acum si regele imobiliarelor. Dan Negru a facut recent . continuă pe Playtech

Cum isi educa Dan Negru copiii. Detaliul important pe care l-a divulgat si fanilor

Cum este Dan Negru in rolul de parinte? Ce face mostenitorii vedetei? Cunoscutul prezentator de televiziune a divulgat un detaliu important fanilor despre alegerea sa cand vine vorba despre educatie. Dan Negru in rolul de parinte. Cum isi educa prezentatorul copiii? Desi este unul din cei mai cunoscuti prezentatori de la noi, a ales mereu .

Dan Negru isi extinde afacerile imobiliare. Vedeta construieste casute de vacanta in apropiere de Timisoara

Dan Negru isi extinde afacerile imobiliare in apropiere de Timisoara. Celebru moderator a cumparat recent un teren in valoare de 40. 000 de euro, situat langa Lacul Surduc, la 100 km de Timisoara, undeva co.

Ce face acum Siena Vuscan, dupa ce a participat la Romanii au talent

In marea finala Romanii au talent 2020, Siena Vuscan a fost pe locul 2 in topul preferintelor telespectatorilor, castigand 30. 000 de euro. Nascuta in America, crescuta in Cluj si petrecand 5 ani in China, micuta domnisoara a revenit in Romania anul acesta, afirmand ca ii e tare bine acasa. Viata de dupa Romanii au talent.

Digi24: Cum a devenit un om al strazii roman erou intr-un oras din Italia. Acum, autoritatile vor sa-l rasplateasca si ii cauta casa

Un roman din Italia, care doarme intr-un parc din Fabriano dupa ce a ramas fara loc de munca si casa, i-a impresionat pe locuitorii orasului cu un gest neasteptat, iar acum este laudat de presa si administratorii localitatii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )